Balažic se oprostio u suzama: ''Vraćam se na proslavu titule!''

Autor: Beta Beta
petak 16.12.2016.
14:36
Izvor: Beta

Slovenački fudbaler Gregor Balažic oprostio se danas od Partizana i crno-belima poželeo da osvoje titulu u Super ligi Srbije.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Slovenački fudbaler Gregor Balažic oprostio se danas od Partizana i crno-belima poželeo da osvoje titulu u Super ligi Srbije.

Na oproštaju pred novinarima nije mogao ni da sakrije suze.

"Ovo je tužan trenutak za mene. Ja sam emotivac i ovo me pogadja, ali ostaću jak kakvi i igrači Partizana treba da budu. Uvek ću nositi Partizan u srcu i rado ću da se vratim na stadion da podržim kolege. Vreme je za rastanak, takav je posao fudbalski. Idemo dalje, želim Partizanu sve najbolje, da osvoji titulu ove godine i da se zajedno radujemo svim pobedama koje nas čekaju", rekao je Balažic novinarima na stadionu Partizana.

Slovenac je u Partizan došao 2015. godine, a kao najvažnije trenutke za poslednje dve godine je istakao prvu titulu koju je osvojio u karijeri i pobedu u poslednjem derbiju protiv Crvene zvezde.

"Najružniji trenutak je bio kada se nismo plasirali u Ligu šampiona. Neću da se osvrćem na negativne trenutke, na neke derbije...", rekao je Balažic.

Na pitanje da li Partizan može da osvoji titulu i pored zaostatka od šest bodova za Zvezdom posle jesenjeg dela šampionata, Balažic je odgovorio kratko: "Može sigurno".

Balažic je naveo da još nema konkretnih ponuda, ali je naveo da mu je najveća želja da pronadje dobru sredinu.

"Želim da nadjem dobru sredinu i da igram fudbal. Ne znam koliko mi je još godina ostalo, ja bih kao Sale Ilić, jer mi fudbal moj život. Samo da nadjem neku dobru sredinu. Ima interesa, ali još nema konkretnih ponuda", rekao je Balažic.

Balažicu je sportski direktor Partizana Ivica Iliev na rastanku predao klupsku plaketu kao i dres na koji su se potpisali saigrači.

"Uklopio se u u sistem Partizana, dao je sebe u potpunosti. Jednostavno, trenutak je možda da okuša sreću u nekoj drugoj sredini... Nikakvih problema nije bilo, sve je proteklo u najboljem redu, ovo je jedan od načina da mu se zahvalimo i da mu pokažemo da će zauvek biti deo naše porodice", rekao je Iliev.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tomić: Lažna legenda
Friday, 16.12.2016
19:30

Srećno Gregore !

avatar
Povratak kralja #47
Friday, 16.12.2016
18:47

Na oproštaj mu uručite Božinova pa da se okrenemo pravim inostranim pojačanjima.

avatar
Budimo.ljudi
Friday, 16.12.2016
16:11

Svaka čast, lep gest. Ovo bi trebala biti praksa prilikom odlaska svih igrača. Balažicu sve najbolje želimo, ali se jednostavno od stranca očekuje više.