Balažic - Gde posle Partizana? Nekih nagoveštaja već ima...

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 19.12.2016.
18:25
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Iskusni štoper Partizana se u suzama oprostio od kluba iz Humske, a par dana kasnije mu se ''nasmešio brk'' na pominjanje interesovanja jednog poznatog kluba za njegove usluge...

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Posle veoma emotivnog rastanka od Partizana, slovenački defanzivac Gregor Balažic sada je u potrazi za novim klubom, nadajući se pravoj ponudi tokom zimske pijace.

Pojedini mediji su ovih dana pominjali i interesovanje slovenačkog Maribora za njegove usluge, što bi iskusnom fudbaleru, izgleda, veoma prijalo, ukoliko se ispostavi da je interesovanje ozbiljno.

''Za njihovo interesovanje sam čuo iz medija. Niko me nije kontaktirao, tkao da ne znam ima li tu istine, ako su navodi tačni onda je lepo čuti da je klub poput Maribora zainteresovan'', izjavio je Balažic, a prenose ''Novosti''.

Ipak, on dodaje i da će mu ovoga puta finansijski aspekt biti veoma bitan, kako bi obezbedio egzistenciju sebi i porodici.

Takođe, cilj mu je i da ovo pitanje što pre reši, kako mu se ne bi ponovila situacija od pre par godina, kada je tek u februaru realizovao transfer u Partizan.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Paki89
Wednesday, 21.12.2016
00:23

Srecno pa gde god bilo! Respekt

avatar
Monday, 19.12.2016
19:27

Veliki gospodin i fantasticna osoba.

avatar
Lazar Grobar
Monday, 19.12.2016
20:17

Slažem se. Kulturan čovek,nikda nije pravio ispade,sedeo je i na klupu,nije se bunio. Nije bio rupa i uvek će da ima podršku od nas Grobara.

avatar
Tuesday, 20.12.2016
21:44

Nisam ni rekao da je pravio ispade, razumeo sam na sta mislis i ne daj Boze da se vrati Bandalovski upravo iz navedenog razloga, ali i zbog svega onoga do cega je takvo njegovo ponasanje dovelo po njegovom odlasku, a sto je bilo veoma lose po klub. Gregor je veliki gospodin i dobra i kvalitetna osoba, a to za kikseve bolje da ostavimo sada po strani, nije to ni trebala da bude tema na ovoj vesti.

avatar
Lazar Grobar
Tuesday, 20.12.2016
15:51

Ispad je nešto slično kao što je radio Bandalovski. Nije se ljutio zbog klupe na početku. Zašto Bandalovskom i ostalima nisu pravili 'ispraćaj'? A i ne znam kad je to bio kiksara.

avatar
Tuesday, 20.12.2016
15:10

Rupa i kiksara, dve slicne reci, rupa i stub dve potpuno suprotne Pozz

avatar
Lazar Grobar
Monday, 19.12.2016
22:12

Ispad i kiks,dve različite reči.

avatar
Monday, 19.12.2016
20:33

Bio je i kiksara na nekim/mnogim utakmicama, nije mi bio ni stub Hahaha Samo na pocetku je bio bas dobar, a kada je otisao zema Branko, i njemu je krenulo nizbrdo, a tek posle povrede, tu je vec bio kraj...