Bajkoviću se ostvaruje san - REPREZENTACIJA!

Autor: Darko Mitrović
subota 09.03.2019.
10:14
Izvor: Sportske.net, republika.rs

Veliko priznanje za nekadašnjeg golmana Crvene zvezde.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Tokom svoje profesionalne fudbalske karijere, Boban Bajković nije uspeo da se izbori za dres reprezentacije, ali će time moći da se pohvali na početku svoje - trenerske karijere!

Popularni ''Bajko'' je rukavice ''okačio o klin'' pre dve godine, kada je okončao saradnju sa Nefčijem iz Bakua, a potom se posvetio novom poslu - trenerskom radu sa čuvarima mreže.

On je najpre taj posao počeo da radi u Crvenoj zvezdi, kao trener golmana u njenim mlađim kategorijama, a izgleda da mu odlično ide, jer je već uspeo da napreduje do - reprezentacije.

Naime, ''Srpski telegraf'' otkriva da je Boban Bajković imenovan za trenera golmana u kadetskoj i omladinskoj reprezentaciji Srbije!

Videćemo u narednom periodu kako će se snaći i u toj ulozi, a ako nastavi da napreduje ovim tempom, ne bi trebalo da iznenadi da sličan angažman uskoro dobije i u radu sa seniorima.

Podsetimo, Bajković je najveći deo svoje karijere proveo u Crvenoj zvezdi, čiji je član bio od 2004. do 2014. godine, upisao je ukupno 100 nastupa za naš najtrofejniji klub.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 10.03.2019
10:19

Nije džabe mesio tortu s kojom se i slikao u sred predizborne tišine sa svim ostalim igračima i stručnim štabom simbola srpskog z..

avatar
SvetskiSampion
Sunday, 10.03.2019
00:09

Macka... Nikada mu necu oprostiti bordo.

avatar
Leka
Saturday, 09.03.2019
11:42

Zvezdaš sam i Bajko mi je uvek bio simpatičan lik, ali budimo realni da on nije za trenera.

avatar
Gogi-11
Saturday, 09.03.2019
13:14

Otkud znas da nije? Zar nine bokhe pocetnicina da ati sanse u mladjim kategorijama? Krstaic usto nihe nikakav trener a vec je i dokazao da ni čovej nile nikakav pa eto ga selektor A tima žalosno ali...ko nas pita...

avatar
Leka
Saturday, 09.03.2019
16:51

Znam da nije jer sam dugo u sportu. U radu sa mlađim kategorijama treba da radi osoba koja je dobar pedagog, a Bajko to sigurno nije. On može da bude deo stručnog štaba, jer je osoba koja bi unela dobru energiju u ekipu.