Bačka Topola je hit Superlige, Jovanović bi da nastavi niz!

Autor: Beta Beta
četvrtak 01.08.2019.
18:26
Izvor: Beta

Novajlija u srpskoj eliti igra odlično od starta sezone.

fkbackatopola.com
fkbackatopola.com

Povezane vesti

Pomoćni trener fudbalera TSC iz Bačke Topole Mirko Jovanović rekao je danas da je zadovoljan rezultatima na početku takmičenja u Superligi Srbije i da veruje da će ekipa nastaviti niz pobeda.

"Superliga je ozbiljnije takmičenje od Prve lige, očekuje nas sezona u kojoj nema lošeg protivnika i jasno nam je da će sve utakmice biti teške. Ipak, verujem u naše momke i našu organizaciju i mislim da za TSC neće biti problema ni u ovom prvenstvu", rekao je Jovanović.

Fudbaleri TSC igraju u nedelju od 20 časova na gostovanju protiv Spartaka, utakmicu trećeg kola Superlige Srbije. TSC je u prva dva kola ostvario dve pobede, protiv Voždovca (2:1) i Mladosti (5:1). Spartak je u prvom kolu pobedio Rad (2:1), a u drugom je izgubio od Radnika (0:4).

"Ostvarili smo respektabilan rezultat protiv Mladosti, vidi se da smo u dobroj formi i da je atmosfera dobra. Znamo da je pred nama zahtevna derbi utakmica, protivnik je jak i motivisan, ali ohrabruje što smo nastavili dugi niz pobeda koji smo započeli u Prvoj ligi. Uigrani smo i spremni za nove pobede", naveo je Jovanović.

U timu zbog povreda neće biti defanzivaca Dragana Svitića i Srđana Grabeža.

Golman TSC Nenad Filipović rekao je da je zadovoljan jer nije imao mnogo posla u prva dva kola.

"Ekipa igra fenomenalnu defanzivu, kao i ofanzivu. U prethodnom kolu smo dali pet golova iskusnoj ekipi Mladosti, odbrana je odlično funkcionisala i ne preostaje mi drugo osim da verujem da će se tako nastaviti. Svestan sam da će naš protivnik, posle poraza od Radnika, igrati agresivno i da im je ovaj derbi važan, ali mi igramo dobro i siguran sam da neće biti problema", naveo je on.

Centralni vezni igrač TSC Dejan Milićević rekao je da su prvi utisci u Superligi sjajni i da je ekipa izuzetno motivisana i željna dokazivanja.

"Želimo da dokažemo da možemo da nastavimo niz odličnih mečeva. TSC stoji čvrsto na zemlji, imamo dobru napadačku taktiku, uvek idemo na gol više i verujem da će takav pristup dati dobre rezultate kako protiv Spartaka, tako i u nastavku prvenstva", dodao je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke