Babunski bira između Turske i Švajcarske

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 05.01.2017.
10:15
Izvor: Sportske.net

Vezni fudbaler Crvene zvezde koji bi uskoro kao slobodan igrač trebalo da napusti stadion "Rajko Mitić" karijeru bi mogao da nastavi u Turskoj ili Švajcarskoj.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Fudbalski klub Crvena zvezda suočava se sa odlaskom Davida Babunskog, makedonskog reprezentativca koji je nezadovoljan minutažom podneo zahtev za jednostrani raskid ugovora.

"Zatražio sam raskid ugovora i 99 odsto odlazim iz Crvene zvezde. Znam da se situacija u Zvezdi neće promeniti i, kada je tako, moram da odem u drugi klub" poručio je u sredu Babunski.

Mnogi navijači Crvene zvezde smatraju da je stručni štab pogrešio i da je pitomcu Barselonine "La Masije" trebalo dati više prostora za dokazivanje.

Svoj talenat i kvalitet David Babunski bi mogao da dokaže u turskoj ili švajcarskoj ligi, pošto na stolu ima ponude Jang Bojsa iz Berna i Bursaspora iz Burse.

Kako trenutno stoje stvari, Makedonac je trenutno bliži odlasku u redove petoplasirane ekipe turske Superlige koja u svojim redovima već ima više od deset internacionalaca.

Da li je Crvena zvezda pogrešila u slučaju Davida Babunskog pokazaće vreme, a činjenica je da će mladi reprezentativac Makedonije na leto povećati tržišnu vrednost jer se očekuje da bude nosilac igre svog nacionalnog tima na Evropskom prvenstvu za igrače do 21 godine.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Гроф Доктор фудбала
Thursday, 05.01.2017
15:12

Само што ће сад клуб који жели са га доведе морати да плати Звезди одштету јер заостала дуговања су свима исплаћена.