Babović neće da se zaleće sa ''velikim izjavama''

Autor: Darko Mitrović
subota 29.08.2015.
12:51
Izvor: Sportske.net, Sport

Posle jučerašnjeg žreba grupa za Ligu Evrope, svoje mišljenje izneo je i vezista Partizana Stefan Babović.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR

Povezane vesti

Iskusni fudbaler i zamenik kapitena Partizana Stefan Babović svestan je težine zadatka koji očekuje crno-bele u Ligi Evrope tokom jeseni, a kao ilustraciju toga, on je podsetio i na nedavne mečeve španskog Superkupa, u kojima je Bilbao deklasirao Barselonu.

''Jasno je da je Bilbao veliki favorit grupe, to je tim, koji je nedavno prvo savladao veliku Barselonu sa 4:0, a zatim odoleo Katalonncima na 'Nou Kampu', u španskom Superkupu'', istakao je Babović, a prenosi ''Sport''.

AZ i Augsburg su, po mnogima, rivali protiv kojih bi, makar u Humskoj, Partizan imao šta da traži.

''Svi rivali dolaze iz jačih liga, nego što je naša Superliga, jači su od nas, samim tim i favoriti, ali daleko od toga da ćemo da se predamo.

Sa AZ Alkmarom i Augsburgom možemo da igramo, a kako ćemo da prođemo teško je proceniti. Ne treba se zaletati sa velikim izjavama, već iz skromnosti tražiti što više bodova i zapažen rezultat'',
objašnjava Babović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
cika anonimni
Saturday, 29.08.2015
13:24

Ja zaista ne znam zasto se toliko forsira ovaj Babovic i zasto nam igra plejmejkera spor, slab u duel igri, nije neki pas igrac pogotovo kad je pod pritiskom dosta gresi jedino nije los za neke prekide ali ne znam zasto se toliko forsira on je najslabija karika u napadu Partizana kada je bio u Evropi ni za klupu da se izbori zato je Partizan igrao toliko nepovezano u pas igri jedino kad udje Sasa Ilic tad sve bolje izgleda jednostavno nije mi jasno cemu sluzi ovaj igrac