Babić zove na Zvezdin spektakl!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 09.03.2020.
14:08
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Defanzivac crveno-belih ima dosta razloga za zadovoljstvo posle meča u Šapcu.

EPA-EFE/YOAN VALAT
EPA-EFE/YOAN VALAT

Povezane vesti

Crvena zvezda je u subotu bila veoma ubedljiva protiv Mačve u Šapcu, slavila je sa 3:0, a uz dvostrukog strelca Bena mrežu Šapčana pogodio je i Srđan Babić.

Zvezdin defanzivac je dobio priliku da bude starter u ovoj utakmici, a golom je samo potvrdio vrlo dobar utisak iz tog meča. Naravno, posle svega je veoma zadovoljan.

''Igrali smo u Šapcu 90 minuta u punom ritmu, odlično smo priveli utakmicu kraju, a mislim da smo mogli da postignemo još nekoliko golova. Meni svaka šansa znači, verujem da sam dobro odradio posao, a srećan sam i zbog gola.

Naravno, tim je na prvom mestu, najbitnije je da igramo dobro kao ekipa i da pobeđujemo. Iako je bila drugačija formacija, videlo se da smo spremni i za taj stil igre, uigrani smo i sve je dobro funkcionisalo'', izjavio je Babić, a prenosi klupski sajt.

Uveren je, takođe, i da će Zvezda pod vođstvom Dejana Stankovića igrati sve bolje kako se bude bližio kraj sezone.

''Rekao sam više puta da Stanković želi da promeni  nešto u našoj igri i organizaciji. Za sada nam odlično ide, ali imamo još prostora za napredak. Za sve je potrebno vreme, ali mi dajemo maksimum na svakom treningu.

Videlo se i protiv Partizana i Inđije da smo igrali dobro i stvarali prilike, ali lopta nije htela u gol, u Šapcu smo odlično otvorili utakmicu i verujem da ćemo biti sve bolji'', objašnjava Babić.

Narednog vikenda Zvezda dočekuje Napredak, a utakmica će proteći u znaku obeležavanja 75. rođendana našeg najtrofejnijeg fudbalskog kluba. Babić je iskoristio priliku da navijače crveno-belih pozove na spektakl koji se tom prilikom očekuje.

''Uvek sam govorio da nam mnogo znače naši navijači koji su uz nas svih 90 minuta. Pravi 12. igrač, koji nam daje prekopotrebnu snagu i kada ne ide.

Uz njihovu podršku sve je lakše, a iskoristio bih priliku i da ih pozovem sledeće nedelje da ispune tribine naše Marakane i da proslavimo rođendan. Potrudićemo se da napravimo spektakl i da uz dobru igru zajedno proslavimo novu pobedu'', podvukao je Babić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 09.03.2020
18:18

Opet ispaljuju vatromet, ne jedan nego najmanje 3 - spektakularan vašar.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 09.03.2020
16:40

U subotu da bude sto punija Marakana, kuca evropskog i svetskog, a naseg pravog srpskog velikana.