Babić: "Dupla kruna nam je prioritet"

Autor: Beta Beta
sreda 17.04.2019.
18:24
Izvor: Beta

Fudbaleri Crvene zvezde Srđan Babić pozvao je danas na oprez pred revanš protiv Mladosti jer je "dupla kruna" prioritet za njegovu ekipu.

Beta/Dragan Gojić/Ds
Beta/Dragan Gojić/Ds

Povezane vesti

Crvena zvezda je u utorak pobedila Mladost sa 4:1 u prvoj utakmici polufinala Kupa Srbije.

"Nije gotovo, čeka nas gostovanje u Lučanima. Moramo da udjemo dobro u tu utakmicu, da damo gol što ranije i da posle mirno održavmo rezultat i plasiramo se u finale. Imamo lepu prednost pred put u Lučane, tako da verujem da neće biti problema, ali svesni smo da moramo da budemo oprezni", rekao je Babić za sajt kluba.

Crveno-bele već u subotu očekuje novi prvenstveni izazov. U okviru 32. kola Super lige gostuju Čukaričkom.

"Sada se svakako okrećemo utakmici sa Čukaričkim u prvenstvu koja nas očekuje već u subotu. Dupla kruna nam je prioritet, tako da moramo da nastavimo sa dobrim igrama", kazao je Babić.

On je imao dve dobre šanse protiv Mladosti, ali nije uspeo da postigne pogodak.

"Prva šansa je bila teža, iz nezgodnije pozicije sam šutirao desnom nogom, pa zato i nije imala bolji ishod ta akcija. Druga šansa je bila mnogo bolja, ali možda je tu najveća greška što sam već video loptu u mreži prerano, čim sam je šutnuo", izjavio je štoper.

Po njegovim rečima, ofanzivna igra crveno-belih je dala rezultat.

"Naša poslednja linija stoji dosta visoko, igramo čitavu utakmicu na njihovih 30 metara i normalno je da dodje do nekog kiksa. Svi smo u protivničkom šesnaestercu kada napadamo, pokušavali smo što brže da damo drugi gol. Nedostajao nam je taj gol da smirimo igru, da stanemo na loptu. Nismo uspeli, desio se kiks, ali baš to nas je i pokrenulo i potom smo postigli tri gola i nismo dozvolili protivniku da zakomplikuje meč", rekao je Babić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke