AZ Alkmar primio ''četiri komada'', ali od bivšeg Partizanovog ofanzivca ''ni traga, ni glasa''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 20.10.2019.
11:53
Izvor: Sportske.net

Da li AZ polako pada u formi?

Beta/Miloš Miškov/Ev
Beta/Miloš Miškov/Ev

Povezane vesti

Jedan od Partizanovih rivala u grupnoj fazi Lige Evrope, ekipa holandskog AZ Alkmara doživela je sinoć ubedljiv poraz na vom terenu od Herenvena rezultatom 4:2 i tako napravila lošu uvertiru za važan meč sa Astanom u trećem kolu Lige Evrope.

AZ je u ovom meču nastupio bez suspendovanog napadača Boadua, ali očigledno je da su njihovi najveći problemi bili u defanzivi i već posle prvog poluvremena gosti su vodili sa 3:1.

Sengs je početkom drugog smanjio na 3:2, ali presudio je autogol kapitena Kopmejnersa u 63. minutu meča.

Ono što je takođe privuklo pažnju, da u protokolu u ekipi Herenvena ni ovoga puta nije bilo bivšeg krilnog fudbalera Rada i Partizana Nemanje Mihajlovića.

U prvenstvenim utakmicama nije igrao još od maja, početkom ove sezone je bio u nekoliko mečeva na klupi za rezerve, ali ga od kraja avgusta više ni među rezervistima nema.

Ugovorom je vezan za Herenven do juna 2021, ali ako se njegov status ne promeni do zime, za očekivati je da možda već u januaru promeni sredinu.

Podsetimo, Mihajlović je iz Partizana prešao u Herenven krajem jula 2017, za obeštećenje od 1.7 miliona evra. Danas se njegova vrednost na ''Transfermarktu'' procenjuje na 650.000.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
svetski prvaci 1991
Sunday, 20.10.2019
14:01

Ma,stvarno nemogu ni da se setim tog Mihajlovića,mora da je nikakav.

avatar
REVØLT
Sunday, 20.10.2019
15:16

Kakvi ste tek vi kad je namestio jedan gol, pa vam je dao jedan gol koji mu nije priznat zbog nepostojeceg ofsajda, a i (kako pre tako i posle toga) uskracen za jos dva ili tri, i sve to na jednom (te) istom Derbiju.

avatar
REVØLT
Sunday, 20.10.2019
11:55

Slab igrac po karakteru i fudbalski nedorecen, odnosno, nedovrsen igrac isto kao i Lazar Markovic samo sto je Laki bar klasa ili dve klase iznad. Talenat ima(ju), ali...