Avramovski objasnio šta ga je sputalo u Zvezdi

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 20.12.2016.
19:45
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Makedonski internacionalac Danijel Avramovski ostvario je transfer u ljubljansku Olimpiju, a po potpisivanju ugovora govorio je o razlozima zbog kojih mu nije išlo u Zvezdi.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Momak koji je pre dve i po godine stigao u redove Crvene zvezde sa epitetom velikog talenta i akvizicije za budućnost potpisao je u utorak ugovor sa šampionom Slovenije.

Daniel Avramovski karijeru nastavlja u ljubljanskoj Olimpiji sa kojom je potpisao ugovor na tri i po godine, odnosno do juna 2020. godine, a za portal "Mondo" govorio je o periodu provedenom u Crvenoj zvezdi.

"Svakom fudbaleru je krivo kada ne igra i to je glavni razlog zašto sam otišao iz Crvene zvezde. Posebno je teško kada klub ima takve navijače kao što su Delije, a ti ne igraš" objasnio je Avramovski.

Makedonski internacionalac stigao je u Zvezdu u julu 2014. godine, a mesec i po dana kasnije postigao je prvenac na svom debiju za srpski klub.

"Ne kajem se zbog dolaska u Zvezdu. Bilo mi je lepo na početku, dobro sam krenuo, publika i saigrači su me odlično prihvatili i osećao sam se kao 'kod kuće'" dodao je Avramovski.

Prethodnu sezonu Makedonac je proveo na pozajmici u OFK Beogradu, a šest meseci pre isteka ugovora sa Zvezdom dogovorio je porazumni raskid ugovora.

"Krenule su sitne povrede koje su me izbacile iz forme i zbog kojih sam morao da pauziram. Posle toga nisam dobio novu šansu da pokažem koliko zaista mogu. Zahvalan sam svima na saradnji u prethodnom periodu, a ekipi želim da nastavi da igra kao do sada i da odbrani titulu" zaključio je Avramovski.

Bitnu ulogu u realizaciji transfera Danijela Avramovskog u Olimpiju iz Ljubljane odigrao je potpredsednik kluba Ranko Stojić koji je Makedoncu izdejstvovao transfer u redove slovenačkog šampiona.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke