Avramovski: "Debi iz snova sa Milijaševom 'desetkom'"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 30.08.2014.
23:09
Izvor: Sportske.net

Strelac pobedonosnog gola kojim je Zvezda stigla do četvrte pobede u nizu u domaćem šampionatu nije krio oduševljenje nakon duela sa Spartakom.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Danijel Avramovski debitovao je za crveno-bele u večerašnjem susretu sa Spartakom a samo desetak minuta na terenu bilo mu je dovoljno da postigne gol kojim je Zvezdi doneo tri boda u duelu sa neugodnim rivalom.

"Ovo je bio debi kakav se samo poželeti može, debi iz snova. Mnogo sam srećan što je baš moj gol odlučio pobednika ove izuzetno teške utakmice. Nadam se da ću nastaviti sa dobrim igrama, da ću dobijati šansu i da će tim nastaviti da pobeđuje", rekao je on.

Novajlija u Zvezdi je zadužio dres sa brojem 10, koji je do skora nosio kapiten Nenad Milijaš.

"Čast mi je što sam nasledio 'desetku' od Milijaša. On je veliki fudbaler, a pre svega čovek i nadam se da ću opravdati poverenje", rekao je on.

Dodajmo i to da je Nenad Milijaš večeras, baš kao i njegov naslednik Danijel Avramovski, debitovao za svoj novi klub ali iskusni vezista nije bio te sreće da reši utakmicu pošto je njegova Manisa pretrpela ubedljiv poraz na startu turske prve lige.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke