Austrijanci omiljene mušterije, ubedljiva pobeda čete Vladana Milojevića!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 30.01.2019.
16:48
Izvor: Sportske.net

Austrijski timovi su omiljeni Crvenoj zvezdi na fudbalskom terenu ove sezone. Austrija iz Beča savladana ubedljivo.

FK Crvena zvezda
FK Crvena zvezda

Povezane vesti

Druga provera u Antaliji i druga pobeda bez primljenog gola.

Ekipa Vladana Milojevića je uspela da savlada Austriju iz Beča rezultatom 3:0 golovima Bena u prvom i Milunovića i Babića u drugom poluvremenu.

Rezultat je mogao da bude i ubedljiviji, Crvena zvezda je dominirala u današnjem meču.

Crvena zvezda je bila odlična u prvom poluvremenu, onakva kakvu Milojević želi da vidi, disciplinovana i agilna došla je do par šansi, a jedini gol smo videli u 24. minutu kada je Ben iskoristio penal. Prethodno ga je Vukanović izborio, nakon njegovog centaršuta je neko od Austrijanaca igrao rukom.



Vukanović je pogodio prečku pred kraj poluvremena nakon centaršuta Jovičića, rezultat je ostao nepromenjen u prvom poluvremenu.

Zvezda bolja i u drugom poluvremenu uprkos izmenama.

Već u drugom minutu drugog poluvremena je Jirka iznudio faul, Ben je centrirao, a pogodak je postigao novajlija u dresu - Nemanja Milunović.



Imali su i Austrijanci jednu sjajnu šansu u 71. minutu kada je golman Popović fantastično reagovao i sprečio gol, a na drugoj strani Crvena zvezda je pretila preko Čaušića, ali bez promene rezultata.

Ipak, videli smo još jedan gol danas i to opet u mreži Austrije iz Beča. Strelac gola je Srđan Babić nakon kornera Milijaša u 83. minutu.

Crvena zvezda: Borjan (od 69' Popović), Stojković (od 84' Veljko Nikolić), Savić, Milunović (od 59' Babić), Rodić (od 46' Gobeljić), Jovičić, Čaušić (od 76' Milijaš), Ben (od 76' Hajdin), Marin (od 46' Jirka), Vukanović (od 46' Simić), Boaći (od 59' Pavkov).

Austrija: Lučić, Klajn, Madl, Igor, Kuevas, Dzego, Matić, Saks, Prokop, Evandro, Edomvonji.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 30.01.2019
19:05

Laganije nije moglo. Idemo dalje. Raduje me što smo smanjili broj igrača sa 33 na 29. Još Kafu, Sumaila i Hajdin da odu i to će biti zadovoljavajuća brojka. Sa ovim igračima titula ne treba ni da se dovodi u pitanje. A red bi bio, da posle 11 punih sezona napadnemo i duplu krunu.

avatar
Capitano
Wednesday, 30.01.2019
18:30

Pa kako drugacije :)

avatar
Deki.Stankovic.5
Wednesday, 30.01.2019
18:05

Lagano smo dobili ovo,slaba je Austrija,nije to klub od pre,ali svakako raduje zalaganje,ozbiljnost,dobro smo delovali,svidja mi se ovo, mada pripremne utakmice su jedno takmicarske nesto sasvim drugo.Mozda Causic i ne bude toliko los,cak sta vise, posto je vec spaljen na lomači :) mislim da ce mnogi povuci rec posle ovih priprema,Jirka borben,brz,dobar mali,isto Vukanovic sasvim solidan s obzirom na vreme provedeno.Popovic je izuzetan,imamo dva sjajna golmana,nema zime tu.I kad vidim onog Hajdina sa pundjom ne znam dal je fudbaler ili starleta,daj šisajte ga :)

avatar
NemanjaVidic No1.
Wednesday, 30.01.2019
17:51

koliko lagano bravo