Austrija ozbiljno oslabljena pred duel sa "Orlovima"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 07.10.2016.
20:00
Izvor: Sportske.net

Reprezentacija Srbije u nedelju dočekuje Austriju u okviru 3. kola kvalifikacija za Mundijal u Rusiji, a gosti će u Beogradu nastupiti u okrnjenom sastavu.

skysportaustria.at
skysportaustria.at

Povezane vesti

Srpski reprezentativci ostvarili su u četvrtak prvu pobedu u novom kvalifikacionom ciklusu, a već u petak su stigli iz Kišinjeva i počeli sa pripremama za ono što ih očekuje za dva dana.

Naredna utakmica u kvalifikacionoj Grupi D mogla bi da ima presudan značaj u borbi "Orlova" za plasman na Mundijal pošto bi u slučaju trijumfa na Austrijom zimsku pauzu dočekali sa sedam osvojenih bodova.

Naredni rival "Orlova" sinoć je na domaćem terenu u Beču remizirao sa Velsom (2:2) a na gostovanje Srbiji dolazi u okrnjenom sastavu.

Pred oktobarske duele sa spiska je otpao fudbaler Hanovera Martin Harnik, a u četvrtak se povredio i prvi golman reprezentacije Austrije Robert Almer.

To znači da su za duel sa Srbijom otpisana dvojica igrača koji bi sigurno počeli meč u Beogradu, pa nema sumnje da će i ta činjenica igrati određenu ulogu u pripremi meča koji je na programu u nedelju od 20.45.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Friday, 07.10.2016
22:00

Gospodine Muslin, bez tvrdoglavosti. Super je što smo pobedili, dobro je što imamo 4 boda, bilo bi dobro i da odustanemo od pogrešnog sistema igre. Pokušavam da sastavim normalan tim, ali je izuzetno teško to uraditi od ovoliko bekova, štopera i zadnjih veznih koji su tu, još i tri centarfora... Stojković - Ivanović, Maksimović, Nastasić, Kolarov - Milivojević, Gudelj - Marković, Tadić - Katai, Kostić. Po potrebi umesto jednog zadnjeg veznog da uđe - Mitrović-