Audicija "orlova", šta je Tumbaković spremio u Moskvi?

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 03.09.2020.
08:59
Izvor: Sportske.net

Moguća su iznenađenja.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Srbija večeras počinje svoje učešće u novom izdanju Lige nacija, susret sa Rusijom u Moskvi na programu je večeras od 20.45.

Mnogo se bure podiglo nakon što je selektor Ljubiša Tumbaković objavio spisak igrača na kojem nema Luke Milivojevića, da bi ubrzo zatim Nemanja Matić saopštio odluku da završava reprezentativnu karijeru nedugo nakon što je uvršten u spisak.

Ipak, večeras će sve oči biti uprte ka terenu stadiona Dinama gde će Tumbaković pokušati da uigra tim koji će se boriti za plasman na Evropsko prvenstvo naredne godine.

Ispred Dmitrovića na golu, trojica u odbrani su praktično sigurna, u pitanju su kapiten Aleksandar Kolarov na levom beku, kao i Nikola Maksimović i Nikola Milenković koji bi mogao da zaigra i uz desnu aut-liniju pošto u sastavu "orlova" trenutno nema klasičnog desnog beka.

Zato bi priliku u srcu odbrane mogao da dobije Stefan Mitrović ili debitant Strahinja Pavlović.

U veznom redu su, čini se, najsigurniji Dušan Tadić i Nemanja Maksimović, blizu startnih 11 jeste i Sergej Milinković Savić, dok bi po bokovima mogli da "operišu" Filip Kostić i Mijat Gaćinović.

Špic napada je praktično "rezervisan" za Aleksandra Mitrovića.

Moguća su iznenađenja budući da srpska fudbalska javnost nije baš navikla da iz utakmice u utakmicu gleda istih 11 u dresu "orlova", ali ovo su naša predviđanja:

Dmitrović - Kolarov, S. Mitrović, Nikola Maksimović, Milenković - Maksimović, Milinković Savić, Tadić, Kostić, Gaćinović - Mitrović.

baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
toma1980
Thursday, 03.09.2020
11:56

Zar mi stvarno nemamo klasicnog Desnog Beka?

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Thursday, 03.09.2020
09:12

Rajković- Milenković, Maksimović, Pavlović, Kolarov- Maksimović, Gudelj- Lazović, Tadić (Sergejni), Ljajić (Kostić)- Mitrović. 4-2-3-1 (3-4-1-2/3-4-2-1).