Atraktivna Zvezda - Babić najavio novu goleadu!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 22.10.2017.
10:48
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Posle spektakularnog dvoboja sa Arsenalom u Ligi Evrope, Crvena zvezda večeras dočekuje ekipu Mladosti iz Lučana u 14. kolu Superlige.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Mnogi se pitaju koliko dugo će Zvezda moći da izdrži naporan ritam domaćih i evropskih mečeva, ali za sada to odlično deluje na terenu.

Ni Zvezdin defanzivac Srđan Babić ne želi da traži bilo kakve izgovore, naglašavajući glavni cilj - da Zvezda pobeđuje i da se iz kola u kolo približava osvajanju šampionske titule.

''Mnogo nam je bitno da budemo lideri u domaćem prvenstvu i da pobeđujemo u svim utakmicama. Ostavili smo susret sa Arsenalom iza sebe čim je sudija odsvirao kraj meča.

Jesmo umorni, ali nema izgovora, moramo da idemo na tri boda na svakoj utakmici. Domaće prvenstvo najvažnije nam je od svega što igramo, žalimo da osvojimo titulu i zato idemo na pobedu, bez izgovora'', izjavio je Babić.

Prošlog vikenda, Crvena zvezda je deklasirala Mačvu sa 4:0, a Babić veruje da i večeras može da se očekuje sličan scenario.

''Čitavoj ekipi znači što smo izuzetno efikasni u poslednje vreme u domaćim okvirima, to nam svima podiže samopouzdanje.

Podigli smo lestvicu sa četiri gola na prethodnoj utakmici i nadam se da će i posle susreta sa Mladošću ostati na tako visokom nivou.

Prva smo ekipa u ligi i po broju postignutih golova, što je podatak koji raduje i nas i navijače, jer na našim utakmicama uvek gledaju atraktivan fudbal'', zaključio je Babić.

Utakmica između Crvene zvezde i Mladosti igra se večeras od 19 časova na stadionu ''Rajko Mitić''.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 22.10.2017
11:45

Pored napada zvezda ove sezone igra i dobru odbranu,primili su samo 2 gola do sad.Zato večeras očekujem da oba tima daju gol jer i Mladost igra veoma agresivno i napadački.

avatar
mmmm
Sunday, 22.10.2017
12:53

Da bice po 3 gole na obe strane uz atomski fudbal hahaha... Pa mi samo da imamo 10 jakih utakmica u sezoni bili bismo jos za 30 posto bolji tim ...