Atmosfera u Elbasanu? ''Ništa se ne poredi sa našom Marakanom!''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 11.10.2015.
13:00
Izvor: Sportske.net, Blic

To je ocena našeg reprezentativca i nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde Luke Milivojevića.

BETA/AP Photo/Hektor Pustina
BETA/AP Photo/Hektor Pustina

Povezane vesti

Jedan od zapaženijih igrača u našem timu u utakmici protiv Albanije u Elbasanu bio je i Luka Milivojević, koji je dobio priliku da zaigra od prvog minuta i opravdao je očekivanja selektora Ćurčića.

Iako je već danas nova utakmica sa Portugalom u Humskoj, kojom će Srbija staviti tačku na (neuspešne) kvalifikacije za EURO, utisci iz Elbasana se još uvek sležu, a Milivojević je u izjavi za današnji ''Blic'' priznao da je najviše zazirao od puta između Tirane i Elbasana.

''Lošiji put odavno nisam video. Jeste policija obezbeđivala taj put, ali da je neko hteo da nas napadne, to je mogao bez problema da učini. Takvu deonicu bilo je nemoguće obezbediti. Srećom, sve je prošlo bez posledica'', ističe Milivojević.

A atmosfera na stadionu u Elbasanu bila je već druga priča, znatno bezazlenija.

''Očekivao sam više od njihovih navijača. Nije bilo ništa spektakularno. Stadion prima 12.000 gledalaca, ali ne može to da se poredi sa našom Marakanom, kada 50.000 navijača siđe u rupu i počne njihova pesma...'', podseća se Luka dana kada je branio boje Crvene zvezde.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
РЕВОЛТ
Sunday, 11.10.2015
13:09

Sta kazes, Luka, u rupu? :-D Umesto hrama u Ljutice Bogdana:-D:-D:-D

avatar
bojanbokaradivojac
Sunday, 11.10.2015
13:29

Pa druze Marakana je oduvek poznata pod nazivom rupa.Jer je ukopana u zemlju.Kad je poceta izgradnja bila je ogromna rupa.To sto vi svoj to jeste stadion vojske zovete hramom fudbala mada mu vise prilici ime sareni lavor.Mi necemo :P

avatar
Srbija voli Zvezdu
Sunday, 11.10.2015
16:45

On naziva hram gde su pravljeni sletovi za onog Zagorca iz Kumrovca u cijoj lozi sad sedi rukovodstvo JSD partizana. Njima je bastion komunizma i jugoslovenskog bratstva i jedinstva hram. Smejurija od kluba, a jos veca smejurija od navijaca.

avatar
РЕВОЛТ
Sunday, 11.10.2015
14:33

Prvo, da cestitam nasem stadionu 66 godina, pre 2 dana je bio rodjus:-) Nas stadion je bio veoma moderan i savremen kad je izgradjen, a mi ga ponajmanje tako zovemo zbog unutrasnjeg izgleda...

avatar
РЕВОЛТ
Sunday, 11.10.2015
14:16

Vi ste otisli jos i dalje...

avatar
Liverpool_Zvezda
Sunday, 11.10.2015
14:03

Ja kažem da prestaneš malo da dosađuješ. Ne može čovek da uđe na neku vest, a da ne nađe neki tvoj komentar. Život postoji i van sportskih.