Atmosfera iz svlačionice - Evo šta je Miloje radio nakon istorijskog trijumfa!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 07.11.2018.
14:00
Izvor: Sportske.net

Kamere su zabeležile trenutke velikog slavlja u svlačionici Crvene zvezde. Zanimljivo je videti šta je za to vreme radio trener Vladan Milojević.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Veliku pobedu zabeležili su fudbaleri Crvene zvezde u utorak uveče na stadionu "Rajko Mitić". Na pleća je oboren vicešampion Evrope i jedan od kandidata za titulu u Premijer ligi.

Mnogi su skloni tvrdnji da se radi o najvećem rezultatu koji je Crvena zvezda ostvarila od momenta osvajanja titule prvka Evrope u Bariju.

Kada se to ima u vidu ne čudi što je sinoć viđeno veliko slavlje posle utakmice, kako na tribinama, tako i na terenu i u svlačionici fudbalera Crvene zvezde.

Delić atmosfere iz svlačionice prenela nam je kamera televizije Arena sport koja je imala ekskluzivno pravo prenosa utakmice sa stadiona "Rajko Mitić".

Kamera je zabeležila momenat slavlja u svlačionici, ali i situaciju u kojoj se vidi kako trener Vladan Milojević ide od igrača do igrača i lično mu čestita na ostvarenom uspehu.

Strateg Crvene zvezde dokazao je još jednom da veruje u svoje izabranike, svu odgovornost nakon teških poraza u Parizu i Liverpulu preuzeo je na sebe, a juče mu je tim vratio na najbolji mogući način.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Grb partizana 1997?
Wednesday, 07.11.2018
15:46

Sta, nije pevao uvredljive pesme na racun malog komsije??? A pa nista onda...

avatar
Südkurve München
Wednesday, 07.11.2018
15:10

Bravo Miloje legendo

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 07.11.2018
15:01

Pravi srpski sampion opet evropskim sjajem sija raduju se srpska dijaspora i majka Srbija.