Ašćerić ostaje u Radničkom, Nišlije već prete Partizanu!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 14.02.2016.
12:50
Izvor: Sportske.net, JUZNEVESTI.COM

Iako je izgledalo kao ''gotova stvar'', od transfera napadača Radničkog Nikole Ašćerića u Vojvodinu neće biti ništa, pa će i ovaj fudbaler biti adut Nišlija u borbi za plasman u polufinale Kupa.

BETA/BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/EV
BETA/BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/EV

Povezane vesti

Sve je bilo dogovoreno sa Vojvodinom, ali se onda pojavio neočekivani problem i posao oko transfera Nikole Ašćerića na ''Karađorđe'' je propao.

Naime, dogovoreno obeštećenje od 30.000 evra Vojvodina je nameravala da isplati u više rata, što Radničkom nikako nije odgovaralo, pa će Ašćerić i na proleće nositi dres niškog superligaša.

To je u izjavi za ''Južne vesti'' potvrdio i predsednik Radničkog Radan Ilić.

''Bili smo spremni da se odreknemo najboljeg napadača, kako bismo isplatili tri četvrtine obaveza i uspeli da registrujemo nove igrače.

Međutim, novosadski klub nije bio u mogućnosti da plati odmah punu cenu, već je ponudio da sada da 10.000 evra, a ostatak u junu, što je za nas bilo neprihvatljivo''
, objašnjava Ilić.

Međutim, ovaj nerealizovani transfer je za sobom povukao još tri, s obzirom da je i Radnički zbog zabrane registracije novih igrača ostao bez planiranih pojačanja - Petra Petrovića, Stefana Marinkovića i Elmura Kafarova iz Azerbejdžana.

Ipak, okosnica tima iz jesenjeg dela sezone je sačuvana, pa u Radničkom imaju velike ambicije i na proleće. I to ne samo u Superligi, već i u Kupu, gde će im rival u četvrtfinalu biti ekipa Partizana.

''Mislim da možemo da prođemo među četiri najbolje ekipe, jer je i u Partizanu situacija daleko od blistave. Već smo ove sezone na njihovom terenu ostali neporaženi, susret u Kupu dolazi nakon 'večitog derbija', oni će biti emotivno ispražnjeni, tako da imamo realne šanse za prolaz'',
poručio je Ilić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Scepan Scekic
Sunday, 14.02.2016
17:09

Vosa toliko para zaradila od prodaje igraca,a ovamo ne moze da isplati 30 hiljada odjednom nego u ratama.Smesno.

avatar
Goran Zdravkovic
Sunday, 14.02.2016
15:29

Sva sreca pa su svi igraci ostali, dobro da Makabi nije prodao vec sada Rajkovica pa ostaje Jovanovic kod nas, ali ljudi iz uprave su nesposobni da obezbede smesnih 45.000e, e to je problem, pa za toliko mogli su jedan kredit da uzmu, smesna suma, a gubimo mozda kvalitetnog igraca ovog reprezentativca Azerbejdzana... dok ostala dvojica su bile projektovane kao rezerve na levom beku i krilu...

avatar
Grobari Slo
Sunday, 14.02.2016
14:28

Svi oni nesto prete svi su oni na nas ljubomorni!Zato sto samo mi igramo Evropsku ligu i svake godine uspesno dobijamo Uefa koeficijent......a dok jedni samo prete kako ce se bolje ziveti i ovo i ono......PARTIZAN FOR EVER

avatar
Svetski sampion
Sunday, 14.02.2016
16:34

Vama i mogu svi da prete jer ste postali mali prosecan klub.

avatar
babaroga
Sunday, 14.02.2016
21:25

Na sirotinju i zec patku diza