Asanova vožnja kroz Surdulicu, ne pomaže ni Zvezdin golman!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 03.06.2020.
19:38
Izvor: Sportske.net

Partizan stigao do polufinala.

STARSPORT
STARSPORT

Povezane vesti

Partizan je uspeo da prođe do polufinala Kupa Srbije na gostovanju u Surdulici. Ekipa Sava Miloševića je bila bolja od Radnika rezultatom 1:2, a sve golove smo videli u prvom poluvremenu. Tačnije, u nadoknadi.

Prvo poluvreme je obeležila situacija iz drugog minuta, sudija Jovanović je prekinuo meč zbog spornog transparenta navijača Partizana, istog onog sa utakmice protiv Mladosti iz Lučana. Za razliku od tog meča, danas je bilo navijača crno-belih na tribinama i nisu želeli da uklone transparent sve dok svi navijači ne uđu na tribinu.

Igrači su čak otišli i u svlačionicu, da bi se nakon nekoliko minuta vratili, ali je sat do kraja poluvremena otkucao i 63. minut zbog ovog prekida.

Na terenu Partizan bolji, ali prva prava prilika u 38. minutu kada je Natho šutirao, a Vasiljević odbranio. Samo dva minuta kasnije još bolja situacija za Izraelca, ali nije uspeo da pogodi iz izgledne situacije, Vasiljević ponovo pobednik.

I onda 0:1, Natho se iskupio, poslao je fenomenalnu loptu Asanu, Japanac je pogodio i doveo crno-bele u prednost. Igrao se drugi minut nadoknade.

Radnik je imao svoje šanse, a Partizan je stigao i do drugog gola, ponovo je Asano bio strelac, ovoga puta u 15. minutu nadoknade, sve se desilo nakon što je Vasiljević odbranio zicer, ali nije imao sreće drugi put.

Domaći preko Stamenkovića dolaze do veoma bitnog gola u 17. minutu nadoknade prvog poluvremena, neposredno pre odlaska na odmor. Danoski je asistent, prethodno mu je udarac odbranio Stojković.

Vasiljević (inače Zvezdin golman na pozajmici) je briljirao u drugom poluvremenu, odbranio je udarac Sadika, a onda i Asana koji se i pored dva gola propisno ispromašivao danas.

Ipak, možemo ga nazvati junakom meča jer je zadavao glavobolje protivniku, i na kraju poslao crno-bele u polufinale Kupa Srbije.

Baner 6


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Osijek 51
Wednesday, 03.06.2020
20:41

I pored dva postignuta gola, Asano je promasajem zicera pokvario utisak, to je nastavak prakse od jesenas, izgleda da mu niko nije rekao da se lopta mora sutnuti lijevo, desno ili iznad golmana. Vitas je rupa, Markovic jos uvijek setka, a Natko nema snage za sut sa 10 metara....

avatar
Offside
Wednesday, 03.06.2020
19:49

Vitas nije kalibar igraca Partizana.Covek nije dobar ni u Super ligi a kamoli za Evropu.A Milosevic je po mom misljenju lud ako i dalje bude forsirao Sadika kao prvog spica.Matic je sasvim solidan kada igra i treba mu dati sansu,ovo sa Sadikom vise ne ide i cena moze samo jos da pada.

avatar
DVA HRAMA
Wednesday, 03.06.2020
19:44

20+ suteva na gol, a zamalo da budu penali, ovo samo mi mozemo Hahaha

avatar
NajveciZvezdasIkad
Wednesday, 03.06.2020
19:41

Dosadna utakmica, dva tima vrlo sličnog kvaliteta.

avatar
DVA HRAMA
Wednesday, 03.06.2020
21:09