Asano je junak, ali ima razloga da bude nesrećan?

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 03.06.2020.
21:49
Izvor: Sportske.net

Takuma Asano je danas sa dva gola obeležio meč.

STARSPORT
STARSPORT

Povezane vesti

Partizan je prebrodio Surdulicu, bio mnogo bolji rival i reklo bi se da rezultat od 1:2 ne oslikava baš pravo stanje na terenu.

Takuma Asano se proslavio sa dva gola, ali je mogao da postigne makar još toliko.

Upravo je to razlog njegovog nezadovoljstva.

"Sa jedne strane sam zadovoljan postignutim, jer sam dao dva gola i plasirali smo se u polufinale Kupa Srbije. Sa druge, nesrećan sam zbog propuštenih šansi. Zaista sam želeo da dam još golova i mislim da se ta želja i videla
", rekao je on.

Kaže da se potpuno aklimatizovao u crno-belom dresu.

"Mogu reći da sam sada zaista svoj na svome i da sam se potpuno adaptirao i na klub, zemlju, uslove. Ali ovo je daleko od mog maksimuma, želim i mogu još mnogo više i radiću na tome. Hvala svim saigračima koji su od prvog dana uz mene, koji mi pomažu, a hvala i Nathu na savršenoj lopti za gol. Kao i čitavom timu", rekao je Asano posle utakmice.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DVA HRAMA
Wednesday, 03.06.2020
22:00

Covece, ti toliko pretrcis na svakoj utakmici i predjes i pola terena, a sutiras kao da te mrzi da zivis i tako nekoliko puta na skoro svakom mecu, to je za mene neshvatljivo, Savo mora da vas nauci, odnosno, mora zajedno sa vama da koriguje neke stvari i da bolje sutirate jer protivnicki gol kao da izgleda zacarano za tebe i Sadika, nemojte da gadjate visoko i u domasaju ruku golmana nego pre svega rezantno, drugim recima, ostro, u stranu i po zemlji. Bolje i da svaki put prodje pored gola nego da nam to mahom budu mlaki i lako ukrotivi udarci.