Argentinac presudio River Plejtu, uskoro stiže u Humsku?

Autor: Ivan Cvetković
subota 22.06.2019.
09:40
Izvor: Sportske.net, Telegraf

Partizan bi da pojača vezni red.

Epa/Koča Sulejmanović
Epa/Koča Sulejmanović

Povezane vesti

Partizan ovog leta kreće u totalnu ofanzivu, "crno-beli" su već doveli petoricu pojačanja kako bi tim bio konkurentan u narednoj sezoni.

Juče se pojavila informacija da je klub iz Humske pikirao bivšeg napadača Rome kao zamenu za Rikarda, a očigledno se traže novi fudbaleri i u veznom redu.

Kako saznaje Telegraf, Partizan je zainteresovan za fudbalera Tigrea Huana Ignasija Kavaljara.

Momak koji ima 24 godine igra na mestu ofanzivnog veziste, ugovor sa klubom mu je istekao i u Humsku bi stigao kao slobodan igrač.

Odlikuje ga odličan pregled igre, šut, kao i brzina i procenjen je na 1,5 miliona evra. Zabeležio je tri nastupa za mladu reprezentaciju Argentine.

Skoro je postigao gol i upisao asistenciju protiv River Plejta i tako pomogao svojoj ekipi da ostvari trijumf, pa nema sumnje da bi ukoliko ispuni očekivanja bio veliko pojačanje za ekipu Sava Miloševića.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REVOLT OF MILAN
Saturday, 22.06.2019
11:22

Kavaljaro, Kavaljaro, Kavaljaro, Kavaljarooooo, i tek na kraju dao drugi gol:-D https://www.youtube.com/watch?v=bumTsJKMHQQ

avatar
mlk
Saturday, 22.06.2019
11:18

E ovakav igrac treba Partizanu odlican tehnicar, brza i tacna resenja, solidan suter i uz viskog ali brzog i pokretljivog centarfora kakav je Sadik bila bi to ekstra pojacanja koja i ne kostaju mnogo!

avatar
Miloš Stanković_fb
Saturday, 22.06.2019
10:03

Sta ce nam kad imamo Sumu!!! :)))