April 2018, Partizan protiv Radničkog, sećate li se ishoda?

Autor: Darko Mitrović
sreda 17.04.2019.
13:38
Izvor: Sportske.net

Partizan od tada ne zna za pobedu nad Nišlijama...

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana i niškog Radničkog večeras od 18 časova u Humskoj igraju prvu utakmicu polufinala Kupa Srbije.

Crno-beli su osokoljeni ubedljivom pobedom nad Čukaričkim prošlog vikenda (3:0), Nišlije su istim rezultatom izgubile od Crvene zvezde na ''Marakani'', ali Radnički je već dugo na tabeli Superlige ispred Partizana.

Osim toga, Partizan ove sezone u dva meča nije uspeo nijednom da savlada ekipu Nenada Lalatovića. Jesenas je bilo 2:2 u Nišu, a Radnički je nedavno u Humskoj slavio sa 1:0, golom Haskića.

Pitate se, onda, kada je Partizan poslednji put savladao ekipu Radničkog?

Nije tako davno bilo, u aprilu prošle godine, tačnije 26. aprila 2018, u okviru 33. kola Superlige, kada je Partizan slavio sa 3:1, posle preokreta.

Sadašnji napadač Crvene zvezde Milan Pavkov je tada u 13. minutu doveo Radnički u vođstvo, a preokret Partizanu doneo je dvostruki strelac Đorđe Ivanović, golovima u 16. i 44. minutu.

Pobedu Partizana ''overio'' je Zoran ''Bambi'' Tošić, svojim golom u 57. minutu utakmice, koje se možete podsetiti u snimku sa YouTube kanala Superlige Srbije.
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 17.04.2019
13:49

Je l' ovo neka sprdnja? Dva puta smo igrali u medjuvremenu i oba puta smo bili pokradeni, jednom (prvi put) su nam oteta dva boda, drugi put jedan.