Apel Partizana svojim navijačima!

Autor: Beta Beta
utorak 22.10.2019.
15:25
Izvor: Beta

Fudbalski klub Partizan apelovao je danas na navijače da navijaju sportski na predstojećoj utakmici protiv Mančester junajteda, bez diskriminatornih parola i transparenata na kojima se mogu videti zabranjeni simboli i poruke, zbog kojih je klub bio kažnja

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Partizan je naveo da je utakmica u četvrtak od 18.55 vrlo važna i rezultatski i organizaciono, da crno-beli žele da nastave sa dobrim igrama i rezultatima u Ligi Evropa i da žele pobedu, zbog čega je pozvao navijače da pomognu.

"Navijajte fer i sportski, bez diskriminatornih, šovinističkih, fašističkih i ostalih ispada, nemojte skandirati protivnicima na nacionalnoj osnovi, nemojte ispoljavati izlive besa i mržnje prema igračima protivničkog tima. Svaka takva situacija, poklič ili skandiranje može dovesti do ozbiljnih posledica i sankcija od strane disciplinske komisije Uefa", navodi se na sajtu Partizana.

Pretres prilikom ulaska na stadion je obavezan, a Partizan je pozvao navijače na saradnju, kao i da ne nose nepotrebne stvari sa sobom.

"Neće biti dozvoljeno unošenje istih kojima nije mesto na tribinama stadiona a sve u skladu sa zakonom. Takodje vas molimo da ne donosite nikakve zastave, transparente ili poruke koje sadrže zabranjene simbole, natpise uvredljive sadržine ili transparente koji nisu prethodno najavljeni ili odobreni od strane kluba. Svi transparenti će biti oduzeti na ulazu ili uklonjeni sa tribine. Isto važi i za garderobu koja sadrži navedene znakove", piše u saopštenju.

Svi posetioci moraju da imaju ulaznicu, bez obzira na uzrast, a Partizan je pozvao sve da dodju ranije na utakmicu kako se ne bi stvarale gužve. Kapije stadiona biće otvorene dva i po sata pre početka meča, ulazak je isključivo na ulazu označenom na karti, a svaki navijač mora da sedne na navedeno mesto.

"Naročito apelujemo da se ne zadržavate na stepeništu i prolazima koji moraju biti prohodni tokom dva poluvremena", naveo je Partizan.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke