"Antologijski trijumf Crvene zvezde"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 08.11.2018.
09:37
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Dugo su u Ljutice Bogdana čekali da bi jednu pobedu u Evropi mogli da nazovu antologijskom.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Sijaset lepih trenutaka priredila je ekipa Vladana Milojevića svojim navijačima u poslednjih godinu i po dana, ali je pobeda nad Liverpulom neuprediva sa bilo kojim uspehom.

Sa takvom konstatacijom složio bi se i legendarni Dule Savić koji je i sam trijumf nad Liverpulom proglasio "antologijskim".

"Istorijska pobeda Crvene zvezde. Pobediti Liverpul, prošlogodišnjeg finalistu i jednog od favorita za osvajanje Lige šampiona ove sezone i to u najtežoj grupi, veliki je uspeh. Sa takvom razlikom u kvalitetu i finansijskim aspektima, smatram da smo ostvarili antologijski trijumf ne samo za klub već i za samo takmičenje", rekao je legendarni Dule Savić.

Kao zvezdašu Duletu je drago zbog uspeha koji beleže crveno-beli, ali posebnu dozu ponosa oseća zbog toga što ekipu kao kapiten na terenu predvodi njegov sin Vujadin.

"Presrećan sam, drago mi je jer je Vujadin kapiten i jedan od igrača koji je predvodio klub ka uspesima u Ligi Evrope, Superligi, a sada i u Ligi šampiona. Ponosan sam na njega i Crvenu zvezdu", zaključio je Dule Savić.

Priliku da naprave novo čudo u evropskim okvirima crveno-beli će imati 28. novembra u Napulju.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
svetski prvaci 1991
Thursday, 08.11.2018
23:45

Čast Vujadinu,ali kao ti nikada dobar za Zvezdu ne može biti.Svi smo mi Zvezdaši i niko da se ne ljuti ,poz.

avatar
svetski prvaci 1991
Thursday, 08.11.2018
22:11

Neznam koja takma je uzbudljivija ova ili ona protiv Arsenala, kada te je Blgojvić pronašao a ti dao gol.Uvek ću to pamtiti.Ako ovo pročitaš,zahvaljujem ti se na onim silnim i velemajstorskim golovima.To si mogao samo ti.Verovatno si čuo.Dule ide glavom gde protivnik nogom.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Thursday, 08.11.2018
12:40

To u Srbiji moze samo Zvezda.