Aničić: "Da odigramo dobru utakmicu i uhvatimo priključak"

Autor: Beta Beta
subota 28.10.2017.
16:25
Izvor: Beta

Trener fudbalera Mačve Dragan Aničić rekao je danas da će njegova ekipa protiv Mladosti u predstojećoj utakmici Super lige za cilj imati da pruži dobru igru i pokuša da uhvati priključak s bolje plasiranim timovima na tabeli.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

 Trener fudbalera Mačve Dragan Aničić rekao je danas da će njegova ekipa protiv Mladosti u predstojećoj utakmici Super lige za cilj imati da pruži dobru igru i pokuša da uhvati priključak s bolje plasiranim timovima na tabeli.

"Igrali su Evropu letos, tako da je ekipa Mladosti klub koji se nalazi sigurno u vrhu našeg fudbala, bez obzira na trenutno stanje na tabeli, koje nimalo ne govori o njihovom kvalitetu i oni su realno favoriti u sutrašnjoj utakmici. Imaju pregršt iskusnih igrača - Trifunović, Milošević, Andrić i mnogi drugi, sigurno bih mogao nabrojati 15-tak igrača koji duži niz godina igraju u Super ligi. Mi ćemo i u ovoj utakmici tražiti našu šansu, pokušaćemo da ovo što je bilo dobro protiv Borca, ponovimo i u Lučanima i pokušamo da zabeležimo pobedu", rekao je Aničić, a preneo je klupski sajt.

Mačva će sutra od 17.00 gostovati u Lučanima ekipi Mladosti u 15. kolu Super lige.

"Pravo na to ne može niko da nam uskrati, daćemo sve od sebe da iskoritimo ovu utakmicu, da ostanemo na ovom mestu na tabeli i da se približimo ekipama koje su ispred nas", rekao je Aničić.

"Trener Mladosti Nenad Milovanović ima najduži staž u superligaškom takmičenju. Ekipa inače igrački kadar menja neznatno, tako da su svi na okupu duži vremenski period. Takodje i finanasijski dobro stoje, a infrastrukturno su dosta napredovali u poslednje četiri godine", dodao je on.

Prvotimac Mačve Igor Ristivojević ocenio je da je sutrašnja utakmica posle Partizana i Crvene zvezde, možda i najteže gostovanje u ovoj polusezoni.

"Mladost je jedna dobro organizovana ekipa, znamo kako igraju na domaćem terenu, veoma agresivno i čvrsto. Na nama je da izadjemo od prvog minuta jako, kao što smo igrali i prethodnu utakmicu na domaćem terenu protiv Borca koncentrisano i nadam se da ćemo doneti bodove u Šabac. Imali smo u nekoliko proteklih utakmica čvrstu odbranu, mogu reći i agresivnu, tako da ako budemo to ponovili i sutra, vratićemo se s pozitivnim rezultatom. Bili bi zadovoljni i sa bodom, ali idemo na pobedu", rekao je Ristivojević.

Mačva trenutno zauzima deveto mesto sa 16 bodova, dok se Mladost sa bodom manje nalazi na desetoj poziciji.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke