Aničić: "Da izađemo kao pobednici bar iz tri-četiri meča"

Autor: Beta Beta
petak 13.04.2018.
15:27
Izvor: Beta

Trener fudbalera Mačve Dragan Aničić rekao je danas da je plej

Beta/Dragan Gojić/Mo
Beta/Dragan Gojić/Mo

Povezane vesti

Trener fudbalera Mačve Dragan Aničić rekao je danas da je plej - aut specifični deo takmičenja i naveo da je cilj njegove ekipa da izađe kao pobednik "bar iz tri - četiri" utakmice.  

"Sedam utakmica je pred nama iz kojih moramo da izadjemo kao pobednici, ako ne iz svih sedam, onda bar iz tri-četiri. Ovaj deo takmičenja je specifičan jer morate da budete pametni u pojedinim trenucima i ako ne može da se pobedi utakmica, onda bar ne sme da se izgubi", rekao je Aničić.

Šabačka Mačva sutra od 18.00 dočekuju Borac iz Čačka u prvom kolu plej-auta.

Mačva takmičenje u plej-autu počinje sa 16 bodova, dok Borac ima četiri boda manje.

"Igramo protiv Borca iz Čačka, ekipe koja nas je dobila pre dve nedelje na njihovom terenu, zasluženo. Ono što je nama tamo falilo su borbenost i više strasti u igri. U svim utakmicama gde su te stvari bile prisutne prošli smo dobro", rekao je trener Mačve.

Aničić je istakao da njegova ekipa posebnu pažnju treba da obrati na Filipa Kneževića.

"On je sigurno jedan od najboljih igrača u ligi i gledajući ga u ovom drugom delu prvenstva stvarno mi nije jasno kako nije uspeo ni u Partizanu ni u Čukaričkom. Naravno nećemo zanemariti ni ostale igrače, jer je Borac pokazao u ovom drugom delu prvenstva da je zaista ekipa koja svakog može da iznenadi", rekao je Aničić.

Fudbaler Mačve Nemanja Tošić naveo je da je sutrašnji meč i prilika za revanš, a da bi pobeda u prvoj utakmici obezbedila rasterećeniji ulazak ekipe u dalji tok plej-auta.

"Borac nas jeste pobedio u Čačku pre dva kola, ali nisu nas ni nešto posebno nadigrali, tako da sad imamo priliku da pred našim navijačima i na našem terenu što je mala prednost, dodjemo do tri boda. To ne treba da nam bude opterećenje, ali će nam svakako značiti da u dalji tok plej-auta zakoračimo makar malo rasterećenije", rekao je Tošić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke