Andrija Luković nije igrao protiv Zvezde, ovo je razlog

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 05.03.2018.
10:58
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

''Zmajevi'' su na ''Marakani'' ostvarili odličan utisak, ali bez jednog od standardnih prvotimaca.

fkvozdovac.rs
fkvozdovac.rs

Povezane vesti

Ekipa Voždovca nastavlja sa dobrim igrama, a to je pokazala i na gostovanju lideru na tabeli u subotu, kada je Zvezda u samom finišu slomila otpor ekipe Miloša Veselinovića.

Milan Borjan je u više navrata bio na ozbiljnim iskušenjima, ali opasnost mu nije pretila od Andrije Lukovića, koji nije ni bio u protokolu za ovu utakmicu.

Vezista Crvene zvezde na pozajmici u Voždovcu nije nastupio u ovom meču, a kako prenosi današnji ''Žurnal'', to je posledica ''džentlmenskog dogovora dva kluba da pozajmljeni fudbaler ne nastupa u utakicama protiv svojih''.

To je ovoga puta i ispoštovano, a dodatni razlog za zadovoljstvo Zvezdinih navijača jeste i činjenica da je drugi Zvezdin pozajmljeni fudbaler, ali u Radničkom iz Niša, Milan Pavkov presudio Partizanu i pomogao Zvezdi da uveća prednost na tabeli na čak 14 bodova razlike.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
tabarnak
Monday, 05.03.2018
15:50

''džentlmenskog dogovora dva kluba da pozajmljeni fudbaler ne nastupa u utakicama protiv svojih''... ako nema u ugovoru ova stavka, onda igrac kao standardni prvotimac mora da bude u protokolu

avatar
Man united
Monday, 05.03.2018
22:41

Има та ставка у уговору, наравно. Новинари су се очито фигуративно изразили... А и ти си мало лупио. По чему то мора да буде у протоколу? Нико није у обавези да форсира ниједног играча сем ако то уговором није прописано.

avatar
DouglasHaffernan
Monday, 05.03.2018
12:14
avatar
MALI PLAVI
Tuesday, 06.03.2018
00:02

Ja kad napišem normalan komentar, bez vređanja, onda mi ne objavite, a ovde ste objavili jedno slovo! Koja besmislica!