Andrija Delibašić u važnoj utakmici debitovao kao prvi trener, nije ostvario željeni rezultat...

Autor: Darko Mitrović
nedelja 05.05.2019.
12:14
Izvor: Sportske.net, vijesti.me

Nekadašnji napadač Partizana, nedavno i pomoćnik Miroslava Đukića u stručnom štabu crno-belih, nastavio je da stiče sve veće trenersko iskustvo, ovog puta u podgoričkoj Budućnosti.

EPA/SRDJAN SUKI
EPA/SRDJAN SUKI

Povezane vesti

Andrija Delibašić svojim radom u stručnom štabu Partizana privukao pažnju javnosti i mnoge je iznenadio njegov odlazak po završetku prošle sezone, kada je odlučio da se vrati u Crnu Goru.

Sada tamo radi kao jedan od pomoćnika Branka Brnovića u podgoričkoj Budućnosti, ali juče je imao ''vatreno krštenje'' u ulozi prvog trenera, jer je u prvenstvenom meču protiv Zete menjao suspendovanog Brnovića, kao i njegovog prvog pomoćnika Dejana Mrvaljevića.

Ova utakmica je odigrana na stadionu ''Pod Goricom'', imala je veliki značaj za ekipu Budućnosti u trci za titulu sa Sutjeskom, ali utisak je da su te šampionske nade nestale, pošto jsu pod Delibašićevim vođstvom Podgoričani osvojili samo bod, bilo je 0:0.

Četiri kola pre kraja, Sutjeska sada ima sedam bodova više od Budućnosti, ali Delibašić nije imao šta da zameri svojim igračima posle kiksa protiv Zete.

''Bili smo pod imperativom pobede, ali uzeli smo bod, koji nam ne znači mnogo. U prvom delu se igralo izjednačeno, imali smo blagu inicijativu, ali smo u drugom poluvremenu potpuno dominirali i zaslužili bar jedan gol.

Igračima ne mogu da zamerim ništa, daju sve od sebe tokom cele druge polusezone. Razumem ih, jako je teško igrati dobro, imati dobre rezultate, a na tabeli se ništa ne menja. To teško pada psihički'', istakao je Delibašić, a prenose ''Vijesti''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke