Analiza - Nije lako, al' je slatko, Zvezdini rivali moćni, srpski šampion se nada!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 29.08.2019.
19:18
Izvor: Sportske.net

Jasno je da su Bajern i Totenhem mnogo jači timovi, ali sa Oiimpijakosom se može igrati, mada će Zvezdi biti teško da stigne do trećeg mesta.

EPA-EFE/SASCHA STEINBACH
EPA-EFE/SASCHA STEINBACH

Povezane vesti

Zvezda je dobila jake rivale, ali u Ligi šampiona nema slabih i moglo je i da bude gore.

Bajern ne treba posebno predstavljati, šampion Nemačke je promenio tim, završena je era Riberija i Robena, Niko Kovač pravi novi tim, odbrana je promenjena odlaskom Humelsa, biće okupljena oko Lukasa Ernadeza, stigao je Pavar kao i Kutinjo. Tokom leta, Bavarcima su zamerali da se nisu dovoljno pojačali, da ima dosta "rupa" u timu, odnosno da nemaju alternativu za neka mesta.

Na kraju, ipak, kada pogledate ekipu radi se o veoma dobrom timu, upotpunili su ga sa Perišićem, videćemo hoće li do kraja prelaznog roka stići još neko.

Totenhem je posle plasmana u finale i par prelaznih rokova u koje nisu uložili ni funtu, ovog leta doveo Ndombela, Lo Selsa i Sesenjona, ali kao da je Poketino očekivao više. Nisu uspeli da prodaju ni Rouza, ni Eriksena, imali su mnogo sreće protiv Sitija u prvom derbiju koji su odigrali ove sezone, ali su ceh platili u prošlom kolu kod kuće.

"Pevci" igraju lep fudbal, sposobni su da iznenade najbolje, ali nisu nepobedivi i čini se da su i dalje daleko od Sitija i Liverpula u PL. To Zvezdi ne čini posao lakšim, ali kada se pogleda kvalitet Totenhema, sigurno je da su veliki favoriti, no, ne i apsolutni, recimo u Beogradu.

Olimpijakos je dominantan u Grčkoj u ovom veku, ali bez većih uspeha u Evropi u prošlim godinama. Marin će imati veliki motiv protiv Pirejaca, koji su bratski klub sa Zvezdom. Poslednje dve godine nisu uzeli titulu, od 2014. nisu preživeli u Ligi šampiona jesen, mnogo je i naših igrača prošlo u ovoj deceniji kroz klube, a verovatno najomiljeniji igrač u istoriji Olimpijakosa je Srbin Predrag Đorđević.

Sada su tu Marković i Lazar Ranđelović, ima dosta poznatih imena, Portugalci imaju jak lobi u klubu, ali je najpoznatiji Francuz Valbuena. Morali su kroz kvalifikacije, dokopali su se grupne faze, kao i uvek biće mnogo opasniji kod kuće nego van Grčke.

U svakom slučaju čeka nas lepa jesen u Beogradu, atraktivni rivali, Zvezda bi mogla da se bori za treće mesto sa Olimpijakosom, ali da ne prejudiciramo stvari, Bajern i Totenhem su u prednosti, videćemo šta će se sve dešavati.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 30.08.2019
02:47

Njima nece biti lako, a ne Zvezdi.

avatar
gorango
Thursday, 29.08.2019
23:17

Teska grupa za nas, ali skoro sve su takve. Nadao sam se nekom laksem timu iz treceg sesira. Bratski nam Olimpijakos je bas ove sezone pokazao da se ponovo budi, lagano je prosao kroz kvalifikacije cak nakantavsi Krasnodar koji je ove godine izbacio Porta. Nadam se da ce Bajern bas protiv nas pokazati slabosti (bice dr.Marin jako motivisan) i da ce nam tradicionalno "leci" englezi kao i L'pul prosle godine :). U svakom slucaju, navijacemo pa uz Boziju pomoc nekakodo tog treceg mesta.

avatar
Red to the bone
Thursday, 29.08.2019
22:00

Ima nade da se ubeleže neki bodovi kod kuće, ali teško da ćemo se dokopati trećeg mesta. Napred Zvezdo 💪

avatar
KAJ JE TAJ PARTIZAN?
Thursday, 29.08.2019
20:36

Pa, mozda i najbolja grupa, em imamo protivnike koje ce svi hteti da dodju da vide, em imamo realnu sansu za trecim mestom u grupi.

avatar
Boran83
Thursday, 29.08.2019
19:43

Vama treba citava vecnost da objavite komentar. Sta da analiziramo kad objavite komentare posle 2 dana.

avatar
RocknRolla
Thursday, 29.08.2019
19:33

Nisu se dovoljno Bavarci pojacali za giganta. Ajde Miloje,in tebe vi trast.

avatar
Thursday, 29.08.2019
19:29

dalje od 4 mesta se ne moze

avatar
⭐♦ povratka kralja
Thursday, 29.08.2019
19:26

Bratski klub samo na papiru. Zabijaju nam noz u ledja gde i kako stignu u bilo kom sportu. Bice mi najdraze njih da pobedimo.

avatar
Thursday, 29.08.2019
19:26

ODLIČNO! Baš kako sam se nadao. Atraktivni rivali sa kojima može da se igra! Bayern pada u Beogradu!