Analiza na ''Areni'' - Ko je više oštećen, Zvezda ili Spartak?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 09.12.2019.
22:24
Izvor: Sportske.net

Sudijski ekspert dao svoj komentar na nekoliko spornih situacija.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde su proteklog vikenda savladali subotički Spartak sa 3:1 na ''Marakani'', a tokom meča bilo je nekoliko diskutabilnih sudijskih odluka.

Da li su one ispravno donete, večeras je u Pregledu kola na TV Arena Sport analizorao Igor Radojčić, doskorašnji član Sudijske komisije FSS.

Za početak, 66. minut, Vukanović je oboren u kaznenom prostoru rivala.

''Ovde napadač sklanja loptu, pa tek onda dolazi do kontakta i ovo je evidentan prekršaj. Ovo podseća na penal koji je dosuđen za Salcburg protiv Crvene zvezde'', istakao je Radojčić.

Zatim, 69. minut, Marin ka Ivaniću, dosuđen ofsajd, ispravno ili ne?

''Ovo je izuzetno teška situacija, gornji deo tela mu je u ofsajdu, možda i jedna noga'', konstatovao je Radojčić.

Odmah potom, odlična akcija Spartaka, lopta završava u mreži, ali...

''Izuzetno teška situacija. Noga Pankova, telo igrača Spartaka... pomoćni sudija treba da obradi tu informaciju u trku i proceni ko ili šta je bliže protivničkom golu... Mislim da je to ljudskom oku prosto nemoguće. Gledajući ovako, mogao je da pusti da se akcija nastavi, ali...'', dodao je Radojčić.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Man united
Tuesday, 10.12.2019
13:33

Из овог угла не може да се види да ли је пенал. Ако је закачио Вукановића по нози, онда је Звезда оштећена свакако. Друге две ситуације су на граници офсајда, али мислим да ниједно није офсајд.

avatar
mrgud1_dq
Tuesday, 10.12.2019
08:11

Ha,ha...da nije tužno bilo bi smešno-u svakom kolu Zvedine utakmice "pod lupom",uglavnom protivnici oštećeni(ređe i Zvezda)...Šta se može kada sudija sviraju pod pritiskom i nevidljivim okom Duha....a Morava teče li teče...

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 10.12.2019
05:01

Zvezda je u tole super ligi na svakoj utakmici ostecena i da nismo prejaki za ovu ligu posle svih tih kradja i otimacina bili bi na cetvrtom, a ne prvom mestu.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 10.12.2019
00:22

Najviše su oštećeni oni koji naručuju ovakva suđenja koja rešavaju utakmice zvezdi i kradu Partizan, pa tako nije u pitanju oko nego mozak jer odneo loptu i šutirao na gol nije isto, ali se praviš kao da ne znaš jer tako odgovara zvezdi, kao što ti njoj odgovaraš da nakon svakog kola opravdavaš njen lopovluk spinovima, izmišljenim pravilima i tumačenjem pravila kojim izazivaš podsmeh.

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Tuesday, 10.12.2019
01:56

''Ovde napadač sklanja loptu, pa tek onda dolazi do kontakta i ovo je evidentan prekršaj."Mrs.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 10.12.2019
05:02

Najvise je ostecen jugoslovenski fudbalski klub partizan sto se takmici u srpskoj Superligi.

avatar
REVØLT
Monday, 09.12.2019
23:58

Za razliku od mnogih koji su tvrdili da ni ivanic ni Tufegdzic nisu bili u ofsajdu i u takvom uverenju ostali do samog, kraja ja sam od drugog gledanja vec bio/postao ubedjen da je ivanic sigurno bio u ofsajdu, a nisam siguran da i ovaj drugi nije bio. Kako li ce izgledati taj VAR kad budu trebali da provere da li je bio ofsajd, zali Boze tih pijanih linija koje ce oni napraviti...

avatar
dr Milojević
Tuesday, 10.12.2019
00:17

Nisam vidio Ivanićev ofsajd na klipu gore, ali sam vidio penal koji nije sviran a isto tako se jasno vidi i da je igrač Spartaka u ofsajdu, to se da lako ocijeniti jer se prati linija šišanja trave koja je paralelna sa linijom peterca.

avatar
REVØLT
Tuesday, 10.12.2019
08:38

Na kraju ces reci da je samo Spartakov igrac bio u ofsajdu Hahaha

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 10.12.2019
00:26

Dok bude bilo cara neće biti VAR-a, već samo krađi i prevara, a onda im neće trebati ni linije, ni golovi, ni mreže, kao što nisu ni koševi, ni grb, ni dresovi.