Ambiciozna Voša slavi nakon potpisa, cilj - grupna faza Lige Evrope!

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 28.05.2020.
12:53
Izvor: Sportske.net, FK Vojvodina

Stigla i zvanična potvrda.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović danas je produžio ugovor sa klubom do juna 2021. godine. Na taj način, "stara dama" i mladi stručnjak nastaviće uspešnu saradnju koju su imali u prethodnom periodu, a navijači Voše se nadaju da su time nagovešteni i još bolji rezultati "crveno-belih" u narednoj sezoni.

Predsednik FK Vojvodina Vojislav Gajić izrazio je zadovoljstvo zbog produženja ugovora sa Nenadom Lalatovićem i poželeo mu mnogo sreće u budućnosti.

"Bez obzira na određene spekulacije, produženje saradnje sa Nenadom Lalatovićem nikada nije dolazilo u pitanje. Klub je zadovoljan načinom njegovog rada, o čemu najbolje svedoče rezultati, tako da je saradnja produžena na obostrano zadovoljstvo. U prethodnih godinu dana, mnoge stvari su se pomerile unapred, a u budućnosti ćemo svi zajedno morati da radimo još više. Prošle godine, prioritet nam je bio rezultat u prvenstvu, a naredne sezone ćemo, pored toga, za cilj imati i da afirmišemo mlade momke iz naše omladinske škole, kao i da pokušamo da se plasiramo u grupnu fazu Lige Evrope"
, kaže Gajić, prenosi sajt kluba.

Ipak, sav fokus "crveno-belih" trenutno je orijentisan isključivo ka preostalim mečevima u tekućoj sezoni.

"Krećemo u napad na zvanje vicešampiona i plasman u finale Kupa, za šta mislim da je realno ostvarivo, uzimajući u obzir kvalitet rada na čelu sa Nenadom Lalatovićem. Sledeće sezone, ići ćemo u pohod na trofeje i to je ono što želim da poručim svim našim vernim navijačima. Klub funkcioniše jedinstveno i zbog toga sam veoma srećan. Direktor kluba nam nesebično pomaže, a dobru komunikaciju imamo i sa Gradom Novim Sadom, tako da se stvorila jedna dobra klima unutar kluba. Jedino će nam nedostajati navijači na utakmici protiv Čukaričkog, ali prema informacijama koje imam, i oni će uskoro ponovo moći da dolaze na stadion", kaže Gajić.

Predsednik FK Vojvodina naglašava da i dalje ima veliki entuzijazam i želju da klub učini još uspešnijim nego što je danas.

"Imam veliku motivaciju za nastavak svog rada, što je izuzetno bitno za svakoga, bez obzira na to kojom vrstom posla se bavi. Između nas u klubu se stvorila odlična hemija, a nosilac svega toga je Nenad Lalatović i rezultat koji je ostvario. Ugovor sa njim je produžen na još godinu dana, ali i te kako postoji naša obostrana otvorenost za još dužu saradnju. Vojvodina je veliki klub, a Nenad Lalatović je veliki trener i to ćemo demonstrirati i dalje", poručio je Gajić.
Kazino


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke