Alivodić u Partizanu? U Vojvodini ne znaju ništa o tome...

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 26.06.2014.
21:02
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

I pored najava da će se Enver Alivodić narednih dana pridružiti svojim bivšim saigračima, kao i treeneru Nikoliću u Partizanu, u Vojvodini tvrde da se ništa po tom pitanju ne dešava.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Na tu temu je za ''Novosti'' govorio novi sportski direktor Vojvodine Mladen Jovanić, koji tvrdi da iz Partizana nikakva ponuda nije poslata za odličnog fudbalera.

''Enver Alivodić je naš igrač i tu su stvari potpuno jasne, jer nam se niko nije obratio ni bilo kakvim pitanjem, niti konkretnom ponudom'', jasan je Jovanić.

Prema tome, ukoliko se narednih dana nešto bitno ne promeni, Enver Alivodić će putovati na Zlatibor sa ekipom Vojvodine, na glavni deo priprema za narednu sezonu.

Ni po pitanju pojačanja nema konkretnih novosti, iako je na probu u Vojvodinu stigao Srđan Vujaklija, 25-godišnji napadač, koji je u dosadašnjoj karijeri igrao za Novi Sad i Proleter.

A što se tiče plana priprema Vojvodine, boravak na Zlatiboru je predviđen od 1. do 9. jula, posle čega sledi povratak u Novi Sad, jer ''Lale'' već 17. jula startuju u kvalifikacijama za Ligu Evrope.







Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke