Aleksijevič: "Čekaćemo ih na kontru"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 19.08.2015.
11:19
Izvor: Sportske.net

Vezni fudbaler BATE Borisova Ilja Aleksijevič smatra da će Partizan u revanšu morati da napadne i da bi ekipa za koju nastupa trebalo da sačeka na svoje prilike iz kontranapada.

fcbate.by
fcbate.by

Povezane vesti

Fudbaleri BATE Borisova savladali su Partizan u prvoj utakmici plej-ofa kvalifikacija za Ligu šampiona ali rezultat 1:0 nije garant da će beloruski šampiona u grupnu fazu elitnog takmičenja.

Prvotimci beloruske ekipe mahom su bili zadovoljni ishodom utakmice, premda nisu krili da je sa igračem više pobeda morala da bude ubedljivija.

"Drago mi je što smo uspeli da pobedimo, verujem da smo zasluženo stekli prednost pred revanš. Mogli smo da ostvarimo i bolji rezultat i ostaje žal što neke šanse nismo uspeli da iskoristimo" rekao je Ilja Aleksijevič.

Vezni fudbaler BATE Borisova dodao je da se ekipa ozbiljno pripremala za okršaj sa Partizanom jer je stručni štab upozoravao da se radi o kvalitetnom rivalu.

"Znali smo da je Partizan ozbiljan i kvalitetan rival. Radi se o ekipi koja je tehnički potkovana ali smatram da možemo da im pariramo i da odgovorimo na njihove adute" istakao je Aleksijevič.

Revanš susret na programu je za sedam dana u Humskoj a strategija Belorusa biće čekanje da se Partizan otvori i svim silama krene ka golu.

"U Beogradu nas čeka težak meč. Partizan neće imati izbora, moraće svim silama da krene u napad. Čekaćemo ih na kontranapade i nadajmo se da će ta taktika uroditi plodom. Optimista sam, sve je u našim rukama" zaključio je Aleksijevič.

Duel Partizan - BATE Borisov zakazan je za 26. avgust od 20.45 a ulaznice za revanš susret naći će se u prodaji od četvrtka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 19.08.2015
11:43

Ja se nadam da će UEFA poslati sudiju iz lige u kojoj se više ceni fudbalska igra, a ne tuča i grubosti na terenu, da će sudiji pošteno suditi za razliku od Tompsona koji je dozvolio prebijanje igrača Partizana bez javnih opomena za igrače BATE-a i nadam se da će Milinković umeti da sastavi tim (sa Bandalovskim, Lukićem i Šaponjićem), a sve ostalo će biti istorija!

avatar
nikoletina bursac
Wednesday, 19.08.2015
11:28

Nije on jos svjestan sta ga ceka, pa zato prica nebuloze...