Albanski "skandal"! Pa šta je opet problem, pominju i "Zrinjski"!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 03.11.2017.
09:53
Izvor: Sportske.net

Mi nikada ne propustimo da kritikujemo navijače na srpskim tribinama, ali sada stvarno nije jasno šta hoće Skenderbeg.

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Povezane vesti

Na terenu su izgubili pošteno, nije bilo nikakvih problema, za koreografiju je dobijena dozvola UEFA.

Pogrdna reč "Šiptar" se nije čula sa tribina, Partizan je ispoštovao sve do detalja. Osvojeni su bodovi i što je najvažnije za proleće će igrati pred punim tribinama protiv Jang Bojsa.

Ali, ne vredi.

"Skandal, sve je podsećalo na situaciju od pre tri godine", pišu albanski mediji.

Nacionalizam, podstrekivanje navijača od strane zvaničnog spikera, koreografija koju je UEFA odobrila i time prekršila svoje principe, eto kako glasi izveštaj iz Beograda.

Sad, što se tiče koreografije, Car Lazar i Skenderbeg su se borili protiv istog neprijatelja, pa sad o ukusima ne vredi da raspravljamo, ali nije jasno šta je smetalo Albancima.

Što se tiče skandiranja "Kosovo je Srbija" i tu možemo da raspravljamo koliko pomaže fudbalerima, ali to nije uvreda na račun gostiju.

Najviše je smetala Bilja, pisali smo sinoć, danas potparolku Partizana ponovo pominju u negativnom kontekstu jer je zaustavila provokacije i prekinula pokušaje albanskih novinara da odu ka stvarima kojima nije mesto na terenu.

Na kraju, i za nju tri boda, a za goste samo neka se prisete kako je izgledalo i koje su parole bile u Elbasanu, a kako je delovalo u Humskoj? Pametnom dosta...

I na kraju kao vrhunac svega, aluzija na Zrinjski, izbacivanje Partizana iz Evrope, zahtev da crno-beli budu kažnjeni i konstatacija da je Partizan spreman da plati novčanu kaznu jer im je sve ovo predstavljalo zadovoljstvo.

Naravno, Albanci napominju da je tada bilo nasilje u pitanju, da je sada drugačije, ali porede i svoju sudbinu i izbacivanje iz Evrope, kao i novčanu kaznu posle meča sa Partizanom...

Podsetimo Skenderbeg je izbačen iz Evrope prošle godine i to zbog nameštanja utakmica.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
sashki
Friday, 03.11.2017
16:10

Kako su igrali i primili golove nebi me čudilo da su i ovu namestili

avatar
36 Dado
Friday, 03.11.2017
20:36

😂😂😂 isplači se biče ti lakše

avatar
Povratak kralja 59
Friday, 03.11.2017
13:35

Uče ih lažnoj istoriji na kojoj zasnivaju mržnju prema Srbima i kao posledica toga nema trunke realnosti u njihovim tvrdnjama. Ako se sećate pisao sam da će oni biti veoma ljubazni domaćini, a da će ovde pokušati da nas prikažu kao huligane međutim ovoga puta je klub preduzeo sve što treba i može, a navijači su se mudro i pametno ponašali tako da mogu samo da kukaju jer ih je Bilja sasekli u korenje. Samo reži Biljo te botove od novinara.