Alarmi u Javoru - Nakon Bjedova, serija odlazaka iz Ivanjice!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 10.01.2017.
16:30
Izvor: Sportske.net

Darko Bjedov je već otišao iz Javora, potpisao je ugovor sa Gentom, a njegovim stopama bi mogli i još par prvotimaca ekipe sa Moravice.

fkjavor.com
fkjavor.com

Povezane vesti

Pod Golijom su upaljeni alarmi.

Ekipa koju je u prvom delu sezone predvodio jedan od najperspektivnijih trenera na ovim prostorima, Miloš Veselinović, prvo je ostala bez trenera jer je pomenuti 37-godišnjak potpisao za PAOK gde će biti pomoćnik Vladimiru Iviću, a nakon toga sledi serija odlazaka fudbalera.

Najbolji strelac ekipe i jedan od najboljih igrača Superlige u prvom delu sezone, Darko Bjedov, odlučio je da napusti tim iz Ivanjice i da se preseli u Belgiju, prema informacijama belgijskih medija vrednost transfera je oko 300 hiljada evra.

Strelac deset golova u prvom delu Superlige će mnogo nedostajati timu, o njegovoj vrednosti dovoljno vam govori i podatak da je dobio poziv selektora Muslina da se priključi reprezentaciji na prijateljskom meču protiv selekcije SAD-a koja se igra krajem meseca.

Njegovim stopama će najverovatnije i drugi reprezentativac, Jovan Đokić.

Momak koji se ustalio u prvoj postavi Javora još pre 5 sezona, sada je u potpunosti sazreo kao igrač i mnogi smatraju da je pravo vreme za prodaju jer mu sledeće sezone ističe ugovor sa Javorom.

24-godišnji veznjak i Javor su imali ponudu iz Norveške prošle godine, ali je ona odbijena u nadi da će naići bolja prilika.

Generalni sekretak kluba, Milan Martinović je u razgovoru za naš portal istakao da ima ponuda za Đokića i da će se sve ubrzo saznati u vezi njegove sudbine.

U Ivanjici se svakako nadaju dobroj zaradi.

Nije to sve što se tiče odlazaka.

Martinović nam je potvrdio da se Vlahomitros, mladi Grk koji je bio na pozajmici iz AEK-a, vratio u svoj matični klub, dok su ugovore raskinuli Tandir, Milisavljević (inače standardan u prvom delu sezone sa 15 odigranih utakmica), kao i napadač Vujović. Pored njih, i Milan Spremo je slobodan u izboru novog kluba, ali se još uvek vodi kao fudbaler Javora.

Javor će u narednih nekoliko dana pokušati da pronađe adekvatne zamene za pomenute fudbalere, sigurni smo da je njihov cilj ove sezone ulazak u plej-of, a ne borba za opstanak.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke