Ako Zvezda izbaci CSKA, ovaj rival bi bio idealan za Pešića!

Autor: Darko Mitrović
utorak 16.01.2018.
17:22
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Najbolji strelac Superlige ne razmišlja samo o prvom narednom rivalu u Ligi Evrope, nego ide i korak dalje.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde ovih dana se na Kipru pripremaju za drugi deo sezone u kojem će imati još veće ambicije nego prethodnih sezona. Osim borbe za duplu krunu, crveno-beli sada žele i da proleće obeleže i novim spektakulrnim nastupima na evropskoj sceni.

Prolećni deo sezone za ekipu Vladana Milojevića počinje 13. februara, utakmicom protiv CSKA na Marakani u 1/16 finala Lige Evrope, a napadač crveno-belih Aleksandar Pešić u izjavi za današnji ''Blic'' optimistički dočekuje duele sa ''Armejcima'', iako akcenat stavlja na borbu sa Partizanom za dva domaća trofeja.

''Iskreno, važnije nam je prvenstvo od Evrope. Partizan se opasno primakao po broju titula (zvanično izjednačio, prim. aut) i valjalo bi malo odmaći. Pokušavamo da se opustimo i koncentrišemo isključivo na pripreme, ali nam CSKA ne izbija iz glave.

Ruku na srce, kada sam preživeo Kadiz i izbacio Iska, Moratu i Delofeua sa Evropskog prvenstva, zašto bih se plašio Rusa. Tada smo se skupili zbrda-zdola i napravili senzaciju usred Španije. To mi daje nadu da su iznenađenja uvek moguća'', izjavio je Pešić.

A ako Zvezda eliminiše Moskovljanje, Pešić ne krije koja bi mu bila sledeća želja u žrebu za osminu finala Lige Evrope.

''Voleo bih Atalantu. Da im pokažem da nisu imali dovoljno razumevanja za mene. Uprkos svemu, bilo je to sjajno iskustvo'', jasan je Pešić koji u ekipi iz Bergama nije uspeo da se dokaže pre dolaska u Zvezdu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Doktor Trax
Tuesday, 16.01.2018
18:53

Kakva Atalanta ako prodjemo najbolje bi nam dosla Legija logicno haha