Ako želi Vladu Ivića, Partizan će morati da požuri - oni su već započeli trku!

Autor: Darko Mitrović
utorak 01.05.2018.
13:51
Izvor: Sportske.net

Da li će ovo leto doneti novu promenu na klupi Partizana?

Epa/Maurizio Degl'innocenti
Epa/Maurizio Degl'innocenti

Povezane vesti

Partizan privodi kraju sezonu koja će ostati upamćena po istorijskom plasmanu u 1/16 finala Lige Evrope, ali nastupi na domaćoj sceni bili su uglavnom za zaborav.

Titulu osvojenu prošle godine crno-beli nisu uspeli da odbrane, a sada je pod znakom pitanja i osvajanje Kupa Srbije, posle 2:4 u prvom polufinalnom susretu protiv Čukaričkog na Banovom brdu.

U revanšu će imati priliku da poprave utisak i konačno obraduju navijače ovog proleća, posle eliminacije sa evro scene, a onda i izgubljene trke sa Zvezdom za titulu.

Po svoj prilici, u zavisnosti od epiloga u Kupu, variraće i šanse Miroslava Đukića za ostanak na klupi Partizana i sledeće sezone. A za to vreme, mediji i u zemlji i u inostranstvu spekulišu i sa nekim drugim imenima.

Donedavno je u prvom planu bio Ilija Stolica, doskorašnji trener Vojvodine i prošlogodišnji kandidat za trenera Partizana, ali u poslednje vreme sve se više priča o Vladi Iviću.

Nekadašnji vezista Partizana završio je nedavno svoju misiju u PAOK-u i od tada vaga ponude za nastavak trenerske karijere.

I dok deo navijača Partizana priželjkuje njegov povratak u Humsku, sada u novoj ulozi, izraelski mediji najavljuju Ivićev dolazak na klupu Makabija iz Tel Aviva, koji je već počeo sa realizacijom planova za sledeću sezonu, a prvi prioritet u ovom trenutku je izbor naslednika Žordija Krojfa.

Ta saznanja preneo je tamošnji portal ''sport5.co.il'', koji pritom navodi da je i Partizan ''veoma zainteresovan''.

Očigledno, Izraelci su trku za Ivića već započeli, hoće li je Partizan ispratiti?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke