Ako su letos došli Stojke i ''Bambi'', ko će na zimu pojačati Partizan?

Autor: Darko Mitrović
utorak 21.11.2017.
20:40
Izvor: Sportske.net, TV Partizan

Autor ''Partizanovog vesnika'' raspalio maštu ''Grobara''. Ipak, pre novih spektakularnih transfera treba da bude ispunjen najvažniji uslov.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Preneli smo već da je generalni direktor Partizana Miloš Vazura gostovao na TV Partizan i tom prilikom još jednom apelovao na navijače da se uzdrže od bilo kakvih incidenata koji bi mogli preskupo da koštaju crno-bele, bez obzira na rezultat na terenu.

Opširnije o tome čitajte OVDE, a u razgovoru sa Željkom Pantićem generalni direktor crno-belih dotakao se i još jedne teme kojoj se navijači Partizana već potajno raduju - zimskog prelaznog roka.

Pantić mu je s tim u vezi postavio konkretno pitanje - ako su letos došli Tošić i Stojković, šta će biti na zimu u prelaznom roku.

''Mnogo ćemo lakše moći da dovedemo neke igrače koje planiramo da dovedemo, ako prezimimo u Evropi. Oni će onda imati mnogo veći motiv da dođu. Verujem da ako pobedimo, Partizan će ići sigurnim koracima u budućnost'', poručio je Vazura.

Dakle, pobeda protiv Jang bojsa otvara crno-belima mnoga vrata, a na navijačima je budu pravi ''vetar u leđa'' Partizanu i na svoj način pomognu da se ovi ciljevi i ostvare.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RašaNoviSad
Wednesday, 22.11.2017
08:18

s obzirom da su ovo daftilografiMirka Ivanića doveli u zvezdu onda će Dejana Melega dovesti u partizan

avatar
kurcelicu, USTASO!!!
Tuesday, 21.11.2017
21:45

Stojkovic- ?, ?, Mitrovic, Antonov- ?, Everton- Tosic, Suma, ?- ?. Cetiri ili pet novih igraca treba da dovedemo najkasnije u letnjem prelaznom, a vec na zimu centralnog veznog i levo krilo, a bogami i jednog mladog i lepog:-D desnog beka i napadaca.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Tuesday, 21.11.2017
22:28

Radosav Petrović

avatar
DR DRE
Wednesday, 22.11.2017
08:54
avatar
ViniciusJR
Wednesday, 22.11.2017
01:30

To se po tebi Suma pokazao bas dobro?