Ako se dvoumite da li da idete na Marakanu, poslušajte šta ima da vam kaže Milan Gurović!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 09.10.2017.
11:51
Izvor: Sportske.net

Legenda srpske košarke Milan Gurović pozvao je narod da dođe na stadion "Rajko Mitić" i podrži fudbalsku reprezentaciju, a pred večerašnji meč sa Gruzijom otkrio nam je ko bi mogao da reši meč.

screenshot/Twitter
screenshot/Twitter

Povezane vesti

Sa bivšim košarkaškim reprezentativcem i miljenikom nacije Milanom Gurovićem razgovarali smo uoči večerašnje utakmice fudbalskih reprezentacija Srbije i Gruzije.

Proslavljeni košarkaški as smatra da je pravo vreme da fudbalska reprezentacija obezbedi plasman na jedno veliko takmičenje i dokaže neosporni kvalitet.

"Nisam kompetentan da ulazim u fudalsku tematiku ali kao skroman poznavalac mogu da očekuem da ćemo da pobedimo i da se plasiramo na Svetsko prvenstvo na kojem nismo učestvovali osam godina", počeo je razgovor Milan Gurović.

Reprezentacija Srbije večeras igra poslednju utakmicu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, a pobeda nad Gruzijom garantuje "Orlovima" direktan plasman na Mundijal.

"Danas je biti ili ne biti", tvrdi Gurović i poziva navijače da napune "Marakanu".

"Pozivam navijače da dođu, da ispune 'Marakanu'. Svi zajedno predstavljamo svoju zemlju, predstavljamo Srbiju. Fudbaleri su zaslužili podršku", dodaje Gurović.

Nekadašnji član beogradskih "večitih" smatra da Srbija ima vrhunske individualce koji bi pod dirigentskom palicom Slavoljuba Muslina mogli da naprave rezultat i na Svetskom prvenstvu.

"Kada pogledate kakve fudbalere imamo i gde ti momci igraju može samo da se kaže 'Kapa dole'. Mislim da je Muslin sada povezao konce, imamo hemiju, došlo je do smene generacija. Vreme je, ne samo da se kvalifikujemo, nego i da napravimo neki rezultat na velikom takmičenju" ističe Milan Gurović.

Kada su očekivanja od večerašnje utakmice u pitanju "Čiča" nam je otkrio koji rezultat očekuje i ko bi mogli da budu strelci za "Orlove".

"Imam neki osećaj da će biti 2:0. Kolarov iz slobodnjaka i mali Mitrović", kazao nam je Gurović.

Za kraj, poruka da se svi zajedno vidimo na stadionu "Rajko Mitić". Počinje u 20 časova i 45 minuta, vreme je da napravimo veliku stvar.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-G000000L
Monday, 09.10.2017
16:51

Tako je Guro Delijo.

avatar
majki
Monday, 09.10.2017
15:26

Uvek je bitno sta Gurovic kaze!

avatar
Markidzani
Monday, 09.10.2017
15:18

Jel besplatan ulaz na stadion veceras?

avatar
ludak
Monday, 09.10.2017
15:15

Milane, od mene nemas mandat da predamnom zastupas fss. Nego, ajde lepo podji do svlacionice drzavnog tima i objasni im kako to kosarkasi mogu da izgaraju... otkud im Ono Nesto... vazi?

avatar
Manitu
Monday, 09.10.2017
13:01

Bolje se ti drzi kosarke

avatar
Chuck Norris
Monday, 09.10.2017
12:54

E sad necu otici sigurno.

avatar
Markо Đorđević
Monday, 09.10.2017
15:15

Sad su objavili iz naseg saveza da zato sto ti neces da ides, da planiraju da predaju utakmicu, da izgubimo sluzbenim rezultatom. Tvoj nedolazak je nedadoknadljiv gubitak jer si toliko bitan deo fudbalske reprezentacije Srbije.

avatar
djan_franko
Monday, 09.10.2017
12:08

Ima procenat od ulaznica 😂nPa ako Gruziju ne zG(r)uzimo gde i da idemo... mada mislim da cemo lako pobediti sa polupunom ili punom marakanom nbtno..

avatar
MarkoSi
Monday, 09.10.2017
11:57

Neka se fudbaleri unesu u utakmicu kao što rade košarkaši i završili su 80% posla. Razlog njihovih loših rezultata generalno je upravo taj odnos prema igrama za reprezentaciju.

avatar
Čeki
Monday, 09.10.2017
15:59

Tacno, ali i mi kako igramo nije to neki lep fudbal.