Adžić posle novog gola iz slobodnjaka: "Vežbam to mesecima..."

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 26.04.2018.
14:49
Izvor: Sportske.net

Krilni fudbaler Crvene zvezde Luka Adžić upisao je gol i asistenciju u pobedi nad Čukaričnim, a zanimljivo je da je ponovo pogodio iz slobodnog udarca.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Lider domaćeg šampionata nastavio je da ređa pobede u Super ligi Srbije i da krupnim koracima grabi ka tituli koja je već viđena na "Marakani".

Crvena zvezda je u sredu savladala Čukarički sa ubedljivih 3:0 u sklopu vanrednog kola Super lige Srbije, a Luka Adžić je bio jedan od junaka trijumfa koji je izboren u drugom poluvremenu.

"Znači nam ova pobeda, iz razloga što već u sledećem kolu možemo da obezbedimo titulu. U prvo poluvreme smo loše ušli, bilo je i teško vreme za igru, ali u nastavku smo pokazali zašto smo prvi na tabeli", rekao je Luka Adžić.

Krilni fudbaler crveno-belih ušao je u igru na startu drugog poluvremena i za svega dvadesetak minuta uspeo da upiše asistenciju i jako lep gol iz slobodnog udarca.

"Bila je moja pozicija, vežbam to mesecima na treningu i odmah sam uzeo loptu. To je sedmi gol za mene, nije mala brojka s obzirom na to da nisam standardan. Nadam se se neću zaustaviti i da ću postići još neki gol do kraja", dodao je mladi fudbaler Crvene zvezde.

Narednu prvenstvenu utakmicu Zvezda će odigrati u nedelju protiv kruševačkog Napretka. Biće to prilika da se stavi tačka na šampionsku trku i obezbedi 28. titula prvaka.

"Nismo ove godine nijednom savladali Napredak, tako da moramo da im se revanširamo. Mislim da će biti dobra utakmica. Nećemo razmišljati o tituli, to jeste uvek u podsvesti, ali fokusiraćemo se samo na teren", rekao je Adžić.

Mladi reprezentativac Srbije upisao je ove sezone 28 nastupa u crveno-belom dresu, ali je u proseku na terenu provodio po 42 minuta zbog čega učinak od sedam postignutih golova deluje prilično dobro.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Piksi G0L iz kornera
Thursday, 26.04.2018
19:09

Novi biser srpskog fudbala izbrusen u Zvezdinoj skoli fudbala koja je oduvek srpskom fudbalu davala najvece asove.

avatar
SvetskiSampion
Thursday, 26.04.2018
15:17

Tako se postaje sampion . Samo trening i da prestigne Sinisu i Zuninja.

avatar
Crveno boja ljubavi
Thursday, 26.04.2018
14:57

Momku naredne sezone treba davati svaki mec 90 minuta,jedan od najvecih talenata koje imamo.

avatar
MALI PLAVI
Thursday, 26.04.2018
18:33

Ako uopšte ostane u klubu jer mu ističe ugovor.