Adžić izviždan, a ko je dobio najjači aplauz na Zvezdinoj proslavi titule?

Autor: Beta Beta
subota 19.05.2018.
20:09
Izvor: Beta

Oko 30.000 navijača okupilo se danas na stadionu "Rajko Mitić" na kome su fudbalerima Crvene zvezde uručeni trofeji za šampionsku titulu.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Prvo članovi stručnog štaba, potom igrači i na kraju trener Vladan Milojević redom su prozivani i crvenim tepihom su prošetali do centra terena gde je postavljen podijum sa natpisom "titula je crveno-bela".

Svi su dočekani glasnim aplauzima i ovacijama, a navijači su skandirali ime i prezime Milana Borjana, Vujadina Savića, Nenada Milijaša i nadimak Filipa Stojkovića. Luka Adžić je izviždan, posle čega je on podigao visoko ruke, kao da se izvinjava i okrenuo se ka sve četiri tribine. On nije produžio ugovor sa Zvezdom i pominje se njegov mogući odlazak u neki strani klub.

Najveće ovacije dobio je trener Milojević.

Pehare Fudbalskog saveza Srbije i Super lige, koji ostaje u trajnom vlasništvu, kapitenu Crvene zvezde Nenadu Milijašu uručili su Dragiša Binić i Vladimir Bulatović.

Legendarni fudbaler Zvezde Dušan Savić uručio je Aleksandru Pešiću trofej za najboljeg strelca lige.

Igrači Zvezde su po dobijanju pehara preko razglasa poveli navijanje i potom obišli počasni krug oko terena.

Navijači su pristizali i tokom ceremonije i tribine su se polako punile.

Utakmica protiv Voždovca, kojom će se završiti sezona u Super ligi Srbije, počeće u 20.00. Posle nje će uslediti proslava titule na ulicama Beograda.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Milan_89
Saturday, 19.05.2018
22:15

Pa nema mu tata para pa mora on da zaradi... Koliko je samo nas kad smo bili u njegovim godinama i trenirali mastalo o tome da upadnemo u Zvezdu neki u Partizan nije ni bitno... A danas klinci dizu nos koji do juce nisu znali sami da obrisu i hoce u to inostranstvo

avatar
Vrlo intelektualno
Saturday, 19.05.2018
23:34

Bas tako,svi oni ovu ligu i sve klubove u njoj gledaju kao prolazne na nekoliko godina najvise,to je samo zbog evrope koja je povecala drasticno cene igracima,plate i slicno,da nije toga gledali bi se novi pravi uspesi Partizana i Zvezde u evropi,poput finala KES/LS,a ne ovo bunarenje po nizerazrednom evropskom takmicenju koju celnici tih klubova nazivaju istorijskim uspesima.