Aćimović: "Zvezda se ne zaboravlja"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 05.02.2015.
12:57
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Bivši fudbaler Crvene zvezde Milenko Aćimović koji se trenutno nalazi na poziciji sportskog direktora ljubljanske Olimpije jako se obradovao duelu dva kluba i poručio da vreme provedeno na "Marakani" nikad neće zaboraviti.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Nekadašnji reprezentativac Slovenije koju je karijeru završio pre pet godina sada obavlja ulogu sportskog direktora u ljubljanskoj Olimpiji.

Milenko Aćimović (37) proveo je četiri sezone u Crvenoj zvezdi a jučerašnji prijateljski susret klubova za koje je svojevremeno nastupao omogućio mu je da evocira uspomene sa početka 21. veka.

"Puno mi je bilo srce kada smo se dogovorili da organizujemo prijateljsku utakmicu. Vreme provedeno u Crvenoj zvezdi nikada neću zaboraviti, to je najlepši period u mojoj karijeri" kaže Milenko Aćimović.

Sa aktuelnim trenerom Crvene zvezde Slovenac je igrao tri sezone pa ne čudi što veruje u Nenada Lalatovića i njegove sposobnosti da sjajnu fudbalsku pretoči u uspešnu trenersku karijeru.

"Verujem da će imati uspeha i kao trener, video sam da ima u timu dosta dobrih, mladih igrača. To je pravi put, ali treba još vremena da se sve sredi, naravno. Za obe ekipe je ova provera u Antaliji bila baš ono što im je bilo potrebno" ističe Aćimović.

Zvezda i Olimpija odigrali su nerešeno (1:1) u prvoj kontrolnoj utakmici koju su crveno-beli odigrani u sklopu završne faze priprema za prolećni deo sezone.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke