A sada nešto potpuno drugačije! Biljin novogodišnji specijal na TV Partizan - ''Gle, ko dolazi na večeru?''

Autor: Darko Mitrović
petak 28.12.2018.
13:35
Izvor: Sportske.net, TV Partizan

Đorđe Ivanović imao je specijalnu ulogu.

Screenshot/YouTube/Danas Conference Center
Screenshot/YouTube/Danas Conference Center

Povezane vesti

Dugogodišnja portparolka Partizana Biljana Obradović pripremila je uoči novogodišnjih praznika zanimljivu emisiju čiji su akteri bili fudbaleri Partizana, tačnije nekolicina njih.

Sam naziv ''Gle, ko dolazi na večeru'' u velikoj meri otkriva o čemu se radi. Autorka emisije je u društvu fudbalera Partizana Đorđa Ivanovića, koji je kroz svoje školovanje već imao kulinarskih iskustava, bila u ulozi domaćice. Njih dvoje su zajedničkim snagama pripremili večeru, a ko je bio u ulozi gostiju?

Spisak je poduži - bili su tu Zoran Tošić, Danilo Pantić, Goran Zakarić, Saša Zdjelar, Slobodan Urošević, Nemanja Nikolić, koji nisu zaboravili ni poklone za svoje domaćine.

U prilogu sa YouTube kanala ''Danas Conference Center'' možete pogledati kompletnu emisiju, a na kraju večere Zoran ''Bambi'' Tošić imao je i poruku za navijače.

''Trudićemo se u budućnosti da opravdamo njihova očekivanja. Svesni smo da možda u ovom trenutku mnogi nisu zadovoljni, kao što ni mi nismo zadovoljni, svesni smo da možemo bolje, ali eto...

Da ne obećavamo neke posebne rezultate, obećavamo da ćemo raditi naporno svakog dana. Svaki navijač voli Partizan kao što ga i mi volimo i svima bi nam bilo puno srce da smo na prvom mestu'', poručio je Tošić.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke