A sad i zvanično - Sivić više nije selektor ''Orlića''! U FSS iznenađeni!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 26.12.2016.
12:09
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Sada već bivši selektor mlade reprezentacije Srbije Tomislav Sivić potvrdio je jutrošnje najave njegovog odlaska sa ove pozicije i otkrio i razlog zbog kojeg se to i dogodilo.

Beta/DraganGojić/Mo
Beta/DraganGojić/Mo

Povezane vesti

Informacija koja je izazvala veliku pažnju tokom prepodneva, sada je i zvanično potvrđena - Tomislav Sivić nije više selektor naše mlade reprezentacije sa kojom je u novembru izborio plasman na Evropsko prvenstvo.

On je to potvrdio u izjavi za zvanični sajt FSS-a i otkrio da je ovo zapravo njegova odluka, a ne želja Saveza da se sa njim okonča saradnja.

''Teška srca ali čistog obraza i uzdignuta čela, uz zahvalnost prošlom i sadašnjem rukovodstvu FSS, saradnicima u stručnom štabu i igračima, rastajem se s mladom reprezentacijom.

Hvala i selektoru 'A' reprezentacije Slavoljubu Muslinu i koordinatoru Vladimiru Petroviću na zaista dobroj saradnji i razumevanju.

Želim svom nasledniku da tortu koju smo napravili plasmanom na Evropsko prvenstvo ukrasi medaljom u Poljskoj. Na kraju želim da naglasim da je moja odluka motivisana isključivo privatnim razlozima'',
rekao je Tomislav Sivić.

U ime Fudbalskog saveza Srbije prvi se oglasio sportski direktor Goran Bunjevčević, koji je Siviću zahvalio na saradnji, ali nije skrivao iznenađenje ovom njegovom odlukom.

''Zaista nismo očekivali da će se odlučiti na ovakav potez u ovom trenutku. Nadam se da će u svom daljem radu imati mnogo uspeha. I ja mu to želim od srca. Hvala mu na svemu što je postigao kao selektor mlade reprezentacije.

Pred nama je sada zadatak da izaberemo selektora reprezentacije od koje očekujemo da ostvari zapažen rezultat na Evropskom prvenstvu u Poljskoj, ali s obzirom na okolnosti dobro ćemo da razmislimo kako bi doneli pravu odluku''
, istakao je sportski direktor FS Srbije Goran Bunjevčević.

Podsetimo, mediji već spekulišu da bi na Sivićevo mesto mogao da dođe dosadašnji trener Čukaričkog Gordan Petrić.

U prilogu su detalji iz poslednjeg trijumfa ''Orlića'' pod Sivićevim vođstvom, u meču baraža za Evropsko prvenstvo protiv Norveške (2:0).

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ajmah
Monday, 26.12.2016
17:02

Realno ,jesam Zvezdas ali Sale Stanojevic idealan za selektora mlade...mlad energican a ima znanje...moze i Nikolic iz Partizana ...a Lalatovic je trener neke reprezentacije do 20 godina....ne znam koje je to godiste....

avatar
RVT SPT SRB JSD ACM
Monday, 26.12.2016
20:27
avatar
Djordje Vukicevic
Monday, 26.12.2016
16:26

Ogromno pojacanje za ekipu.

avatar
Делија_момак
Monday, 26.12.2016
14:48

Боже, хвала ти на овој дивној вести!

avatar
Donald Duck
Monday, 26.12.2016
14:27

Dolazi veliki strateg Petrić

avatar
VicenteCalderon
Monday, 26.12.2016
14:01

imamo sjajne momke i igrace u ovoj generaciji, treba pazljivo birati selektora, moramo da nastavimo trend sa dobrim rezultatima u mladjim selekcijama!

avatar
Povratak kralja #47
Monday, 26.12.2016
13:25

Rekao bih da je dosta materijala potrošio ali tortu nije uspeo da napravi. Na kraju najbolji potez Sivića u njegovom mandatu na klupi U21 Srbija.

avatar
RVT SPT SRB JSD ACM
Monday, 26.12.2016
13:15

Zna covek da nista ne bi uradio na EP, malo je falilo da ispadnemo od ovih u barazu, opet drama zbog gluposti...