Ben očima ne veruje! Ovu golčinu će fizičari da proučavaju!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 12.11.2020.
09:25
Izvor: Sportske.net

Očekivalo se da Zvezdin fudbaler šutira, ali... ispalo je još mnogo bolje!

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Zvezdin krilni napadač El Fardu Ben ovih dana je posvećen reprezentatiuvnim obavezama u nacionalnom timu Komorskih Ostrva.

Ova selekcija je juče odigrala novu utakmicu u okviru kvalifikacija za Kup afričkih nacija, rival joj je bila Kenija, a meč je završen rezultatom 1:1.

Međutim, vodeći gol koji je za reprezentaciju Komorskih Ostrva postigao 30-godišnji vezista Jusuf M'Čangama od sinoć se prikazuje širom sveta!

Stariji ljubitelji fudbala sigurno pamte golčinu Roberta Karlosa iz slobodnog udarca protiv Francuske pre opko 23 godine, kada je lopta ''prkosila zakonima fizike'', ali putanja lopte koju je uputio M'Čangama juče, još je neverovatnija.

Isto se radilo o slobodnom udarcu, očekivalo se da ga možda Ben izvede, ali M'Čangama je to uradio na čudesan način. Ipak, taj gol nije bio dovoljan za pobedu, pošto je Juma sredinom drugog poluvremena doneo izjednačenje Keniji. Zanimljivo je i da je M'Čangama isključen petnaest minuta posle svoje majstorije, zbog drugog žutog kartona, a Ben je na terenu proveo svih 90 minuta.
-
baner mitrovic tadic
--

Ne propustite