Pakjao dočekan kao heroj u domovini!

Autor: Beta Beta
sreda 13.05.2015.
13:21
Izvor: Beta

Filipinski bokser Meni Pakjao vratio se danas u domovinu kako bi se oporavio od operacije ramena i odlučio da li će se povući ili tražiti revanš sa Amerikancem Flojdom Mejvederom. Doček - impresivan!

Beta/AP Photo/Aaron Favila
Beta/AP Photo/Aaron Favila

Povezane vesti

Pakjao se posle kraćeg odmora u svojoj kući u Manili priključio navijačima i političarima na doručku, a zatim je u automobilskoj povorci prošao glavnim gradom Filipina.

Hiljade ljudi okupilo se na ulicama, mahali su, aplaudirali i fotografisali 36-godišnjeg boksera.

"Čak iako je izgubo, on je za nas pobednik", rekla je stanovnica Manile Meri Borgonja.

Pakjao je rekao da će kada se oporavi "saopštiti da li će nastaviti karijeru ili objaviti povlačenje iz boksa".

"Znam šta mislite, nadate se da će biti revanš. To mi se sviđa. To želim. Ali trenutno sam koncentrisan na oporavak, posao i porodicu", rekao je Pakjao.

Pakjao je izgubio u 12 rundi od Mejvedera u "borbi veka", a u intervjuu za filipinsku televiziju ABS-CBN rekao je da je u više navrata gledao snimak te borbe i da veruje da je tesno pobedio Mejvedera.

pakjao

"Gledao sam meč u više navrata i bodovao sam udarce. Mislim da sam pobedio za dva poena", rekao je Pakjao, ali je i poručio Mejvederu da "uživa u pobedi jer je zaslužio".

Pakjao, koji u svojim izjavama stalno citira Bibliju, rekao je da se smatra pobednikom, pošto je ovo bilo "prvi put da Mejveder zahvaljuje bogu pre i posle borbe".

Foto: Beta/AP Photo/Aaron Favila


pakjao

Ne propustite