Novi obrt - Konor Mekgregor se OPET predomislio!

Autor: Beta Beta
četvrtak 04.04.2019.
12:27
Izvor: Beta

Irac Konor Mekgregor nagovestio je danas da bi mogao da prekine penziju i vrati se takmičenjima u mešovitim borilačkim veštinama (MMA).

Beta/AP Photo/John Locher, File
Beta/AP Photo/John Locher, File

Povezane vesti

Dvostruki UFC šampion je nedavno objavio da je završio karijeru, ali su mnogi tu vest primili sa skepticizmom, pošto je Mekgregor samo nekoliko sati pre te objave u jednoj televizijskoj emisiji rekao da pregovara o borbi u julu. Takođe, on je i 2016. godine objavio da se povlači, ali se nekoliko dana kasnije predomislio.

Mekgregor je u oktobru izgubio meč za titulu u lakoj kategoriji od Habiba Nurmagomedova, a posle meča potukli su se članovi iz oba kampa.

Mekgregor i Nurmagomedov su razmenili uvrede na društvenim mrežama, a Irac je na Tviteru napisao, a ubrzo i obrisao tvitove u kome je žestoko izvređao suprugu Nurmagomedova.

"Želim da krenem dalje, sa svim mojim navijačima, svih vera i porekla. Vere nas teraju da budemo najbolji što možemo. Ovo je jedan svet i svi smo za jednoga. Vidimo se u oktagonu", naveo je Mekgregor na Tviteru.

Predsednik UFC Dejna Vajt osudio je uvrede obojice boraca na društvenim mrežama i naveo da je to neprihvatljivo. On će razgovarati sa članovima oba kampa u pokušaju da smanji tenzije.
-

Ne propustite

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
The_Matrix
Thursday, 04.04.2019
19:25

Cirkuzant! Vredja zene po twiteru i preti kada ima 20 ljudi da ga sacuva. Covek ga davio i gnjavio svo vreme, ubio ga kao amatera i oterao u penziju. Plus ga procitao i najavio da ce ovako nesto uraditi

avatar
Agent Provocateur
Thursday, 04.04.2019
14:00

Ne znam sta bi on drugo radio osim da se bori. Svejedno Habib-u tesko da moze ista ali moze da mlati lovu ako je iole pametan mada ...