Kris Jubank Junior vs Avni Jildirim - HAOS na konferenciji!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 04.10.2017.
21:43
Izvor: Sportske.net

U subotu u Štutgartu je na programu borba između Jubanka Juniora i Jildirima, a danas je nastao pravi haos na konferenciji za novinare.

Beta/Marijan Murat/dpa via AP
Beta/Marijan Murat/dpa via AP

Povezane vesti

Za subotu je u Štutgartu zakazana borba Svetske bokserske super serije u okviru supersrednje kategorije, u pitanju je četvrtfinale između Krisa Jubanka Juniora (Velika Britanija) i Avnija Jildirima iz Turske.

Provokacije su počele odavno, Kris Senior nije dozvolio sinu da trenira zbog turskih huligana koji su bili spremni, navodno, da ga ugroze, a danas novi slučaj.

Na konferenciji za medije je menadžer Jildirima, Ahmet Oner, fizički nasrnuo na ljude oko Jubanka, a prethodno je britanskog boksera nazvao "arogantnim".

Bokseri su dali svoje mišljenje pred ovaj meč, a onda je Oner krenuo da "sipa".

"Ja ću te izbaciti!", bile su njegove prve reči upućene Jubanku koji je sa čuđenjem gledao čitavu situaciju, baš kao i njegov protivnik.

"Ti si g****, k**** sine, bori se sa mnom, k****", pucao je na sav glas. Nije to bilo sve, kada su ga uhvatili, opalio je jednu nama poznatu:

"J***** ti majku u krevetu", rekao je on.

Inače, Oner važi za vrlo arogantnog tipa, često je pravio ovakve incidente, čak je jednom i upucan.

Razlog za sve ovo leži i u rečima boksera pre čitave situacije.

"Cela artiljerija je uperena u Jildirima, ratni brodovi su pridošli sa punom ratnom opremom", rekao je Jubank.

"Ne zaboravi da su u Prvom svetskom ratu svi bili iza Turaka i nisu im mogli ništa. Mi smo ovde, svi znaju na šta su sposobni turski vojnici. Rat nam je u krvi, Turci su vojnici", rekao je Jildirim.

Pogledajte i sami kako je tekla konferencija za novinare.


Ne propustite