"Kralj Cigana" neuništiv, Fjuri se vratio iz pakla, kroz krv i pod do onoga što svi čekamo!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 15.09.2019.
09:53
Izvor: Sportske.net

Iako je vrlo lako mogao da bude poražen da su sudije zaustavile borbu, Tajson Fjuri je dobio Šveđanina i sada se sprema za rimejk koji svi željno čekamo!

Epa/Rolf Vennenbernd
Epa/Rolf Vennenbernd

Povezane vesti

Tajson Fjuri je bio u paklu i vratio se, makar tako izgleda posle pobede u Las Vegasu, svoje tridesete u karijeri. Savladao je Šveđanina Ota Valina, ostao neporažen, ali je u jednom trenutku bio na ivici da sudija prekine meč zbog gadne posekorine iznad oka.

Šveđanin je bio neočekivano dobar u uvodnim rundama, ali je na kraju Fjuri slavio ubedljivo, iako je krv liptala i sudija je u nekoliko navrata zaustavljao borbu.

Ipak, na kraju je "Kralj Cigana" dobio meč, iako je u poslednjoj rundi bio iscrpljen od silnih udaraca koje je zadao, ali i krvi koju je izgubio. Valin je ostao na nogama, čak i bacio šampiona na pod, ali dileme prilikom bodovanja nije bilo Fjuri je zadržao svoj nepobedivi niz, ali je odmah poručio narednom protivniku šta ga čeka.

On će se boriti protiv "Bronzanog ratnika", Deontaja Vajdlera u februaru za WBC titulu. Podsetimo, prvi meč ove dvojice je završen bez odluke, nerešeno, iako se činilo da je Fjuri uradio dovoljno da osvoji titulu.

Sada će imati novu šansu, ali pre toga moraće da se odmori i vida rane, užasno je izgledao nakon meča, zbog povrede oka, morao je odmah u bolnicu i nije prisustvovao konferenciji za medije.

Ne propustite