Konor MekGregor šokirao planetu, ceo svet jutros priča o objavi!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 07.06.2020.
09:55
Izvor: Sportske.net

EPA-EFE/ALEXEI NIKOLSKY
EPA-EFE/ALEXEI NIKOLSKY

Povezane vesti

Da li je ustao na levu nogu ili nije ni spavao posle lude noći,  tek Konor MekGregor je rešio da nas šokira.

Irac koji ima 31 godinu i zaradio je više od 200 miliona dolara u zaista živopisnoj karijeri je objavio da se povlači. Trebalo je da se bori protiv UFC legende Andersona Silve u narednoj borbi, ali ako mu je verovati do toga neće doći.

"Ljudi, povlačim se iz sporta. Hvala vam na neverovatnim sećanjima, kakvi su to trenuci bili", napisao je Irac ovog jutra.

Da li je ozbiljan, s obzirom da povlačio tri puta za četiri godine videćemo.

Tek malo je tako voljenih sportista u ringu, jedino čovek je koji je držao dva pojasa, odnosno titule u različitim težinskim kategorijama u isto vreme.

U UFC je zaista bio neprikosnoven pre nekoliko godina, sada smo osim borbe sa Silvom očekivali i rimejk duela sa arhi-neprijateljem Kabibom Nurmagomedovim.

Kako rekosmo, već je najavljivao povlačenje, prošle godine u martu je "otišao", ali se predomislio i vratio u januaru, počistivši iz oktagona Donalda "Kauboja" Ćeronea za 40 sekundi.

Brazilac Silva veliki MMA šampion se nadao da će se sudariti sa Ircem. Silva je jedan od najvećih boraca u istoriji, i bivši šampion u srednjoj kategoriji, Dana Vajt je pripremao tu borbu koja bi zaista bila spektakl.

Kazino


Sam Vajt kaže da ne zna šta će se desiti zbog pandemije u narednih par dana, a ne da li će se MekGregor opet predomisliti. Irac je, ako ostane pri odluci završio u MMA sa 22 pobede i 4 poraza. Dva poraz u UFC su od Nejta Dijaza, koga je pobedio u revanšu i onaj koji najviše boli od Nurmagomedova, meč koji će ući u istoriju oktagona, sasvim sigurno zbog svega što mu je prethodilo, ali i onoga što se desilo na kraju borbe ada je Rus zbog napada na protivnički stručni štab dobio devet meseci suspenzije i pola miliona kaznu, dok je MekGregor kažnjen sa pola godine i 50 000 dolara.

MekGregor je najviše zaradio u bokserskom ringu, i zo 100 miliona dolara, polovinu ukupne zarade u borbi za Flojdom Mejvederom, najbolji bokser sveta ga je prilično lako pobedio...

Pričalo se o novoj borbi, ali Mejveder prvo nije pristao da se bori u oktagonu, odnosno da izlazi iz svog sporta, a onda se povukao nakon 50 pobeda, bez poraza. Nedavno je proglašen za najboljeg boksera u istoriji...

Ne propustite

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Аполо
Sunday, 07.06.2020
20:24

Човек се већ 2. пут пензионише а планета шокирана. Тражи мало пажње, ето га назад за годину дана,

avatar
Mak-Juventino
Sunday, 07.06.2020
13:28

Drugorazredni sport